Vérfürdőt rendezett az Iszlám Állam Szíriában

2016. január 27. 11:31

Egymás után két bombát robbantott az Iszlám Állam Szíria nyugati részén. Eddig 24 halottról és száznál is több sebesültről lehet tudni.

2016. január 27. 11:31

Az Euronews beszámol arról: egymás után két bombát is robbantott az Iszlám Állam a Szíria nyugati részén található Homszban. Minimum 24-en meghaltak a merényletben, és száznál is több a sebesült. Ezzel párhuzamosan az orosz légicsapásoknak köszönhetően a szíriai kormányerők az utóbbi napokban több települést is visszafoglaltak, a teljes győzelem azonban még igen messze van.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. január 27. 15:06
A Bush-művek utórezgése. Nagy kár, hogy a tengeren túl nem ismerik az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény fogalmát!
Arivistus
2016. január 27. 14:38
Nem értettem, hogy miért akarja ez a videó minden áron úgy beállítani, hogy az oroszok az Iszlám Államot még véletlenül sem bombázzák... aztán ránéztem a forrásra: Euronews.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!