Politikai támadásnak tartják az oroszok a doppingbotrányt

2015. november 10. 14:39

Oroszország szerint politikailag motivált támadás, hogy a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség több orosz atlétát is el akar tiltani doppingvétség miatt.

2015. november 10. 14:39

A Kreml szerint a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség valójában bizonyítékok nélkül akar eltiltani több orosz atlétát doppingvétség miatt. Az orosz állami tévé szintén úgy látja, hogy a doppingbotrány egyfajta szankció Oroszország ellen. A Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökét ez kevésbé hatotta meg, a hét végéig adott időt az oroszoknak arra, hogy tisztázzák a helyzetet.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fiorini
2015. november 11. 07:26
NEM arról van szzó, hogy NÉHÁNY orosz atlétát el akarnak tiltani, mert doppingvétséget követett el - baromság, azokat eddig is eltiltották. MINDEN orosz atlétát el akarnak tiltani, mert néhányuk doppingvétséget követett el. Nagy különbség.
pollip
2015. november 11. 06:33
El tudom képzelni, hogy az oroszok beszélnek igazat. A vád szerint olyan sokszereplős rendszert építettek fel, aminek sokkal előbb meg kellett volna buknia.
Tintamin
2015. november 10. 20:21
Provokáció, illetve a mocskos imperialisták:DDDDDDDDDDDD Államilag szervezett doppingolásba elég nehéz politikát belelátni..
Mindjárt
2015. november 10. 18:31
Sajnos annyira elterjedt, hogy nehéz sport eseményeket nézni anélkűl. hogy ne fontolgassuk melyik sportoló mennyire doppingól. Nem tartom megoldásnak ha nem próbáljuk tiltani mert a doppingolás hoszú távon nagyon káros lehet a sportolókra. Fiatalon elválalják a kockázatot de nagyon nagy árat fizetnek. Megvárnám mit határoznak. Még az oroszok ellenségei se akarhatják komolyan, hogy az oroszok ne vegyenek részt a sport eseményekben mert az csorbítaná a sportesemény értékét. Egy magyar szakértő szerint a drogok 10 százalékát se tudják felismerni. Teniszt kedvelem és nekem nagyon úgy néz ki, hogy Djokovics drogozik de nem hiszem, hogy olyan drogot használ amit tesztelnek. Ez van. Még egy érdekes dolog, hogy még a sportban is most azok másznak rá legjobban az oroszokra akik imádták és istenítették a SZU-t. A patkányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!