Eloltották a tüzet az orosz atom-tengeralattjárón

2015. április 08. 10:44

Eloltották a tüzet az orosz atom-tengeralattjárón, amely tegnap gyulladt ki Arhangelszk közelében.

2015. április 08. 10:44

Vízzel árasztották el a kigyulladt orosz atom-tengeralattjárót. A hajó javítás közben gyulladt ki, azonban fegyvereit, valamint atomreaktorát még a javítás előtt eltávolították — adta hírül a kikötő szóvivője. A balesetben senki nem sérült meg.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2015. április 08. 18:43
Kuwiq! "Grúzia lerohanása" csak halkan megemlíteném azt a tényt, hogy a háború befejezése után svájci vezetésű nemzetközi vizsgálóbizottság készített jelentést a háborúról. A jelentésben feketén-fehéren leírták, hogy a kicsi Grúzia volt az agresszor, és támadott elsőként. Többek közt célzottan elpusztította a Chinvaliban, nemzetközi szerződés értelmében, az ENSZ jóváhagyásával 1994 óta ott állomásozó orosz békefenntartó katonák bázisát, számos katonát megölve. Tudom szerinted ezt a Szaakasvili féle akciót szó nélkül örömmel kellett volna fogadnia Oroszországnak. Ha tetszik, ha nem attól még az oroszok fellépése csupán válasz volt a grúz agresszióra. Nagy szerencséje Szaakasvilinek, hogy Medvegyev elnök olyan jámbor, hogy nem foglaltatta el az orosz sereggel Tbiliszit. Mert így még évekig elnök maradhatott és lophatott. Szaakasvili jelenleg sem a hazájában él, mert ott több millió dollár értékű sikkasztásért körözik. Ahogy véget ért az elnöksége rögtö el is húzott külföldre.Most épp a Porosenko-jacenyuk ukrán kormányzat egyik tanácsadója. Szépen összefújta a szemetet a szél ott.
kuwiq
2015. április 08. 11:26
Jézus ereje, és ezektől veszünk önszántunkból atomerőművet. Korábban úgy is képesek voltak elárasztani tengeralattjárót, hogy a legénység még bent volt. Ez a vízzel árasztás a mániájuk ezeknek, vajon miféle tűz lehet, ahol már csak ez segíthet? Azért azt nem könnyű elhinni, hogy az atomreaktort a karbantartás idejére kiszerelik a hajóból.
wartog
2015. április 08. 10:58
csak azt nem értem mi ebben a hírérték? Nem halt meg senki, nem voltak fegyverek quazi veszélyben sem volt senki, akkor most mi van? Érdekesebb lett volna arról olvasni miért csinált hátraararcot az amcsi repülőgép anyahajó, ugyanezen a tengeren.Mert ugye akkor jön a kérdés mit keresett ott, ha meg elment miért?Hiszen nem azért ment, hogy visszaforduljon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!