Állítólag az egyik pilóta nem volt a helyén

2015. március 26. 13:37

Sajtóértesülések szerint a kedden lezuhant Airbus fekete dobozának hangfelvételén hallható, hogy az egyik pilóta elhagyta a pilótafülkét, majd később sikertelenül próbált visszajutni.

2015. március 26. 13:37

A New York Times című amerikai lap azt állítja, a fekete dobozt vizsgáló egyik szakértő név nélkül elmondta, az eszközön rögzített hangfelvételeken hallható, hogy az egyik pilóta elhagyta a pilótafülkét. Később megpróbált visszatérni, de nem sikerült bejutnia. Kopogott, de kollégája nem reagált. Állítólag később megpróbálta betörni az ajtót. A verziót a Germanwings egyelőre nem erősítette meg, és a névtelen szakértő sem tudott magyarázatot adni arra, hogy mi lehetett az általa előadottak oka. 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. március 26. 18:16
Nem is kell, hogy mindkét pilóta a helyén legyen. Egy pilóta is el tudja vezetni a gépet. Sőt még a robotpilóta is. A pilótafülke ajtaja pedig nem olyan, hogy csak úgy be lehessen törni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!