Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

„A legfontosabb szempont mindig a biztonság”

2015. március 26. 09:08

Videófelvételen üzent a keddi repülőbaleset kapcsán Carsten Spohr, a Lufthansa vezérigazgatója. A légitársaság ingyenes különjáratokkal juttatja a helyszínre a hozzátartozókat.

2015. március 26. 09:08

Mindannyian reméltük, hogy sosem fogunk megtapasztalni egy olyan tragédiát, mint ami tegnap történt” – mondta videóüzenetében Carsten Spohr, a Lufthansa vezetője.

Spohr angolul és németül is elmondta: a legfontosabb most, hogy az utasok és a legénység családtagjai minden segítséget megkapjanak. Spohr ellátogatott a helyszínre, és az élmény megerősítette benne, hogy a biztonságos repülés nem egy adottság, hanem olyan cél, amiért nagyon keményen kell küzdeni. Ehhez hozzátette: a Lufthansa első szempontja mindig a biztonság volt, de most újult erővel fognak ezért dolgozni.

A német légitársaság egyébként ingyenes különjáratokat indított az áldozatok hozzátartozóinak Düsseldorfból és Barcelonából Marseille-be, ahol a Germanwings és a Lufthansa gondoskodik az elhelyezésükről és az ellátásukról.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2015. március 26. 13:50
És, hogy a francba repült még 10 kilométert a feketedoboz a repülőgép lezuhanása után?
MOPO3OB
2015. március 26. 13:48
Most ott tartunk, hogy a másodpilóta szándékosan vezette a hegybe gépet. Hölgyeim és Uraim, megkezdődött pilóta szakszervezet terrorizmusának korszaka. Így visszamenőleg ez lesz a magyarázat a Maláj légitársaság Indiai óceánba zuhant gépének tragédiájára is. Hamarosan indul a harc a pilóta-terrorizmus ellen. A részleteket még ki kell dolgozni, de biztosan lesz benne pilóta átnevelő tábor Guantánamón. A végén egy buszsofőr fizetéséért fognak dolgozni a megszeppent pilóták. Csak még arra a kérdésre nem sikerült választ adni, mi a francnak áldozza fel egy pilóta az életét (az utasaival nem törődik mert ugye "terrorista") úgy, hogy még követeléseiről sem küld videóüzenetet, de még egy fenyegetőző SMS-t sem?
Fakutya Vigyora
2015. március 26. 09:40
Mi lett a német precizitással?
kukagyerek
2015. március 26. 09:29
"..hogy a biztonságos repülés nem egy adottság, hanem olyan cél, amiért nagyon keményen kell küzdeni." .... Na EZÉRT NE ÜLJETEK REPÜLŐRE SOHA, DE SOHA !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!