Hadgyakorlat kezdődött Kelet-Oroszországban

2014. szeptember 11. 10:26

A harckészültség váratlan ellenőrzését Vlagyimir Putyin államfő rendelte el.

2014. szeptember 11. 10:26

Rendkívüli hadgyakorlat kezdődött Oroszország Bajkálon túli területét és távol-keleti régióját felölelő Keleti Katonai Körzetben – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter csütörtökön. A harckészültség váratlan ellenőrzését Vlagyimir Putyin államfő rendelte el. 

A védelmi tárca vezetője egyúttal közölte, az elnök arra is utasította a minisztériumot, hogy ellenőrizze a két nagy orosz szövetségi körzetben a végrehajtó hatalom felkészültségét egy esetleges hadiállapotra.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2014. szeptember 11. 11:34
Folyt.: "A hétfőn kezdődött hadgyakorlat mellett az észak-atlanti szövetség egyes tagállamai és Ukrajna hadseregének egységei a tervek szerint szeptember 16. és 26. között Nyugat-Ukrajnában is közös hadgyakorlatot tartanak. Az Egyesült Államok védelmi minisztériumának korábbi közlése szerint a tizenöt ország részvételével megrendezendő, Rapid Trident (Gyors Szigony) elnevezésű hadgyakorlaton az Olaszországban állomásozó 173. légi szállítású amerikai dandár kétszáz ejtőernyős katonája is részt vesz."
formaegy
2014. szeptember 11. 11:32
"2014.09.08. Közös ukrán-NATO hadgyakorlat kezdődött a Fekete-tengeren. Az ukrán hadsereg szóvivője közölte, hogy hét ukrán hadihajó, öt NATO-hajó és közel kétezer katona vesz részt a háromnapos katonai manőverezésen. A kijevi védelmi minisztérium arról számolt be, hogy a hadihajókon kívül az ukrán hadsereg repülőgépei és helikopterei is részt vesznek a hadgyakorlaton." Hogyan is van ez? Az egyik azt csinál amit akar, a másiknak kuss? Igaza van az Oroszoknak! Miért is ne gyakorlatoznának?! Éppen olyan joguk van hozzá, mint a NATO-nak. (nem beszélve arról, hogy Ukrajna nem is NATO tag) Egy ami mára letisztázódott. Amerikának egy a célja, hogy az EU és Oroszország közé éket verjen. Mi milyen árat fizetünk emiatt a mocskos Amerika miatt? Remélem nem tudjuk meg!
saceur
2014. szeptember 11. 11:14
Köhög a bolha :)
bdi
2014. szeptember 11. 10:47
Kelet? Ki következik? Japán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!