Nukleáris leszerelés

2010. április 08. 14:04

Dmitrij Medvegyev és Barack Obama Prágában aláírta a nukleáris hadászati és támadófegyverekről szóló újabb szerződést, a START III-at.

2010. április 08. 14:04
Az aláírt megállapodás az 1991-es START-szerződést váltja fel, melynek értelmében az egykori hidegháborús ellenfelek stratégiai robbanófejeik számát 1550-re fogják csökkenteni - ami mintegy 30 százalékkal jelent majd kisebb támadóerőt a jelenleginél. Az orosz és az amerikai államfő megállapodást kötött a ballisztikus rakéták és a nehézbombázók számáról is, melyet 700 darabban maximalizáltak.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. április 08. 16:26
nigge azt lessed már hogy a kibaszott us henteseid , hogy lődöznek hobbyból civilekre , mentőautókra gyerekekre irakban ... azt jó büdös jenki kurva apache-on repkedő bunkó gyilkos nácitahó amerikai anyátokat ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!