A fogadtatás is elsőrangú: Klopp áradozik Szoboszlairól

2023. július 03. 06:37

A csapat vezetőedzője szerint Dominik már tinédzserként is fantasztikus dolgokat mutatott.

2023. július 03. 06:37
null

Ahogy megírtuk, Szoboszlai Dominik hivatalosan is a Liverpoolnál folytatja. A klub honlapjának most Jürgen Klopp vezetőedző adott interjút, amiben elmondta:

„Mindenekelőtt köszöntöm Dominikot a klubnál! Tudom, milyen izgatott, hogy itt lehet, de fontos megértenie, hogy mi is ugyanolyan izgatottak vagyunk emiatt. Ellenfélként már találkoztunk vele, amikor a Salzburggal kellett megvívnunk a Bajnokok Ligájában, és már akkor látszott, hogy sok lehetőség rejtőzik benne. Akkor, tinédzserként is fantasztikus dolgokat mutatott, majd Lipcsébe ment, s

Hozzátette: „Nem fogok túl sok mindent elárulni arról, milyen szerepe lesz a csapatban, de az biztos, hogy rengeteg örömöt szerez majd a szurkolóknak, minket pedig jobb eredményekhez fog segíteni. Ami fontos, hogy nincs nyomás rajta, még mindig nagyon fiatal. Sokat fog még fejlődni, ezért tanácsos türelmesnek lennünk, és időt kell adjunk arra, hogy kibontakoztassa tehetségét.”

„Szoboszlai szerződtetése remek hír számunkra, nagyon hálás vagyok mindenkinek a klubnál, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez létrejöhessen. Ez

hangsúlyozta a német sztáredző, Jürgen Klopp.

A nyitóképen: Szoboszlai Dominik. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd. Mellette Jürgen Klopp. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. július 03. 11:38
NO, akkor HAJRÁ! AZ angol csapatok között nem volt kedvencem, a MU korábban, évekkel ezelőtt. A LIVERPOOLNAK szurkolok innentől kezdve!
constantinus666
2023. július 03. 10:34
Amikor a DVTK kiesett (legutóbb), akkoriban komoly fejtegetéseket lehetett olvasni arról, hogy mennyire indokolt és jó lenne az NB1 létszámának bővítése. Igen, lehozta a "tömegtájékoztatás", hogy ez be is következik leghamarabb 2024-ben. Illetékesek megfontolták, meggondolták -azóta szakmai szélcsend van. Még két csapat "felhozása" a realitásokkal összhangban lenne. Érvelni emellett (is) felesleges, nem befolyásolja a nem létező eseményeket ilyesmi. Ez egy gumicsont, ha leül úgy istenigazából a közélet egy fajsúlyos ember majd akkor megint bedobja a köztudatba...
Hair is on Ford
2023. július 03. 09:54
Akkor miért vitte el a norvég sráccal együtt anno a Salzburgból?
Gyzoltan
2023. július 03. 08:52
Sikerült az égbe emelni Szoboszlait..! Nos onnan igen fájdalmas lesz a földre érkezés... -bár ne legyen igazam..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!