„A világ legboldogabb emberei vagyunk!” – kulisszatitkokat osztott meg a szerződés körülményeiről Szoboszlai menedzsere 

2023. július 02. 20:26

Esterházy Mátyás arról is beszélt, mikor vált komollyá a Liverpool érdeklődése.

2023. július 02. 20:26
null

Esterházy Mátyás, Szoboszlai Dominik menedzsere szerint jelenleg ők „a világ legboldogabb emberei”, miután a 22 éves középpályás aláírt az angol labdarúgó-bajnokságban legutóbb ötödik FC Liverpoolhoz. „Évek óta nagy volt iránta az érdeklődés, de pénteken hoztunk egy döntést, és innentől kezdve nem is szeretnék már más egyesületekről beszélni, csak a Liverpoolról és Dominik hosszútávú jövőjéről, mert ez motivál minket és magát a játékost is” – nyilatkozta vasárnap az M1 aktuális csatornának a szakember, néhány órával azután, hogy a Pool a hivatalos felületein bejelentette a magyar válogatott csapatkapitányának leigazolását.    

Szoboszlai már beszélt Jürgen Klopp-pal is

Esterházy Mátyás elmondta, a futballista ötéves szerződést írt alá új klubjánál, hétfőn pedig visszautazik Magyarországra, hogy aztán július 11-én elkezdhesse az edzéseket Liverpoolban. A menedzser megerősítette azt az értesülést, hogy Szoboszlai telefonon már beszélt Jürgen Klopp-pal, a Pool német vezetőedzőjével, s bár részleteket nem tud,

„Régóta kapcsolatban vagyok a Liverpool-lal, de Dominik ügyében nagyjából egy hete beszélgettünk komolyabban. Ezután gyorsan pörögtek az események, péntek délutánra úgy alakult, hogy egyértelművé vált a megvásárlási szándék, amelyet követően már gyorsan meg tudtunk állapodni” – fogalmazott Esterházy. Hozzátette, előzetesen megkapták a szabad mezszámokat a Liverpooltól, de mint mondta, „aki ismeri” Szoboszlait, az előre tudhatta, hogy ha a 8-as mez szabad, akkor azt fogja majd választani.    

A magyar válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől igazolt a Liverpool FC-hez. A sajtó szerint a játékos kivásárlási ára 70 millió euró (26 milliárd forint) volt – magyar futballistáért még soha nem adtak ekkora összeget.

(MTI) 

Nyitókép: Ronny HARTMANN / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. július 03. 00:47
A világ legboldogabb emberei vagyunk? Még ki sem ért Angliába, de máris királyi többesben beszél? Gratulálunk. A pénz ezek szerint boldogít. A magyarok lélekben veled a világ legboldogabb emberei. De csak úgy. :)) Ps. Légyszi, segíts a Gazsinak is valami labdaszedői állást találni Liverpool-ban, mert már mindenre kitanítattuk közpénzen, és lassan nyugdíjas korba lép, de még mindig munkanélküli. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Vallasz Vilmos
2023. július 02. 22:55
Akkor most visszafizet valamicskét az adófizetőknek, elvégre ők pénzelték, hogy ennyit kereshet?
Player1
2023. július 02. 21:55
Meg van a LOTTÓ ötös, én is boldog lennék...
agenda
2023. július 02. 21:25
8 boldogság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!