Hoppá: nem folytatódik Miklósa Erika műsora a köztévén, mert az RTL-hez is beült

2023. június 13. 08:53

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő a kereskedelmi csatorna egyik tehetségkutatójában lesz látható az ősszel.

2023. június 13. 08:53
null

Miklósa Erika tíz évig volt a közmédia húzóneve, több saját műsora is volt, többek között a Partitúra és A magyar zene története, továbbá a nagy sikerű Virtuózok zsűrielnöke is volt az énekesnő. A Blikk úgy értesült, hogy az MTVA a továbbiakban nem tart igényt a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő műsoraira, a forgatások is leálltak a bulvárlap szerint. 

A lap informátora úgy tudja, Miklósa nem érti a döntés hátterét, ugyanis mindenki meg volt elégedve az énekessel a csatornánál. Ugyanakkor a Blikk szerint nem tetszett a közmédiának az, hogy Miklósa lesz az RTL zenei tehetségkutatójának egyik zsűrije. A The Voice valószínűleg az ősztől lesz látható a kereskedelmi csatornán. 

Az MTVA megerősítette a Blikknek, hogy a jövőben nem terveznek az énekesnővel.

Tekintettel arra, hogy Művésznő egy másik televíziós csatornánál vállalt műsorvezetői feladatot, ezért egyelőre közös produkciót nem tervezünk. Vendégként azonban természetesen a továbbiakban is örömmel látjuk műsorainkban” – írta válaszában a közmédia sajtóosztálya.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. június 16. 10:17
A "független közszolgálati média" nem arra való hogy mindenféle kereskedelmi tévében szereplő bolsevik elvtársnőnek műsoridőt biztosítson közpénzből. Ha majd a buxaképű rákaykami felújítja A tanú c. filmtörténeti eposzt, ezt a pár sort kéretik belevenni..:D
evpus
2023. június 14. 06:44
A retekklub többet fizet, ennyi. Az Operaház igazgatói posztját is megpályázta, majd visszalépett. Sokat akar a szarka.....
Tehetős Totó
2023. június 13. 16:18
Pecunia non olet!- mondta a művelt római latinul.
jánosbácsi
2023. június 13. 15:03
Közszolgálati televízió ? :D Ókovács Szilveszter keze messzire ér. Ha választani kell inkább egy seggnyaló mint egy értékes ember. Majd a csótány meg a többi senkiháziak pótolni fogják a művészeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!