Oroszország és Kína már a rakétavédelmet is elkezdte összehangolni

2023. június 28. 07:43

Úgy tűnik, véglegesen egymáshoz sodródott a két nagyhatalom.

2023. június 28. 07:43
null

A Guardian arról ír, hogy Oroszország és Kína kedden konzultációs fordulót tartottak a rakétavédelmi rendszer fontosságáról – ezt az orosz külügyminisztérium közölte.

– áll a minisztérium honlapján közzétett közleményben. Megerősítették azt a szándékot, írják, hogy a jövőben rendszeresen tartsanak ilyen beszélgetéseket.

Köztudott, hogy mióta Oroszország 2022 februárjában megtámadta Ukrajnát, és elkezdődtek a nyugati fegyverszállítások Ukrajnának, valamint a szankciók Oroszország ellen, az oroszok egyre inkább szorosabbra fűzik a gazdasági és diplomáciai kapcsolataikat Kínával.

Kína nem ítélte el az inváziót, és Washington és más nyugati szövetségesek az év elején azt mondták, Kína fontolgatja, hogy fegyvereket szállít Oroszországnak, amit Peking egyelőre tagad.

Nyitókép: YouTube

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hobby24
2023. június 28. 10:34
Lesz itt majd nagy sivalkodás "emberi jogokról, jogállamiságról, Ujgurokrpl, Tajvanról, Ukrajnáról, jönnek majd a szankciók, és egyszer csak Európának beleér a keze a bilibe. Amikor megfagy, tönkremegy az ipara, a mezőgazdasága, rájön , hogy évtizedeken keresztül leépítette a hadseregét, hogy azonos neműekkel nehéz megoldani a demográfiai kérdéseket, hogy pávatollal a seggben nehéz háborút nyerni, hogy Puzsért idézzem "az iszlám nem oldódik a coca colában, na majd akkor Európa leszáll a magas lóról. És talán rájön, hogy a saját érdekeivel kellett volna foglalkoznia.
Szuper
2023. június 28. 10:27
Ezek a tetves jenkik profik mindenben (is)! Ezt is jól elintézték! Nem az volt a cél, hogy szétválasszák őket? Néhány nap és csatlakozik hozzájuk India is! Vicces és röhejes az egész bagázs! Én még ezek ugatnak? Szerintem jobban tennék, ha még ma lehúznák magukat a budin... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nempolitizálok
2023. június 28. 09:38
A helyükben én is ezt csinálnám. Elég közérthetően megfenyegette őket az usa.
Fegyenc8
2023. június 28. 09:35
Ezúton szeretnék gratulálni az USA előre látó zseniális stratégáinak. Fanatsztikus eredmény ahogy sikerült összehozniuk a nyersanyagot a technológiával két nyugatot megvető állam egymás mellé kényszerítésével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!