A belpesti „értelmiségiek” persze, hogy a gennyláda Prigozsinnak szurkolnak

2023. június 26. 12:00

Bahmut hirtelen le van szarva. De mi köze ehhez az egészhez Orbánnak? Ja! Azt ők sem tudják.

2023. június 26. 12:00
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ezek? Ezek a belpesti »értelmiségiek«, ezek a szarjankók? Hát persze, hogy a Wagnernek meg ennek a gennyláda Prigozsinnak szurkolnak. Ahogy annak idején, mondjuk hétfőn még nyilvános idegösszeomlást kaptak a »náci Jobbik« puszta létezésétől, kedden pedig bő nyállal fogadták Vona »megtérését«. Úgy vannak ezek az elvekkel, mint az egyszeri ember: Ja az elvek? Hát azok olyanok, mint a fing. Tartja az ember, ameddig bírja…

És ez a magas fokú erkölcsi tartásuk párosul valami egészen hajmeresztő politikai tehetségtelenséggel. Szóval most hajrá Prigozsin, és Bahmut hirtelen le van szarva. De mi köze ehhez az egészhez Orbánnak? Ja! Azt ők sem tudják.

De miért éppen ezt tudnák, mikor még soha életükben nem tudtak eltalálni semmit sem. Pedig legalább néha, véletlenúl ráhibázhatnának valamire. De annyira hülyék, hogy a nagy számok törvényei is összezavarodnak tőlük. De legalább aljasok. És büszkék rá…”

Nyitókép: HANDOUT / TELEGRAM/ @CONCORDGROUP_OFFICIAL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2023. június 28. 12:03
Zsolti! Téged sem zavart eddig, hogy ez a véreskezű, "gennyláda Prigozsin" az általatok felmagasztolt Putyin bizalmasa volt és több mint egy évig neki szurkoltatok Bahmutnál??
Matyi86420
2023. június 28. 10:11
Varga Judit késlekedve, de végül lemondott. "Első kinevezésemkor pedig történelmi méretű bírói és ügyészi illetményemelést hajtottunk végre” – sorolta..." Vagyon, pénz, ingatlan gyűjtögetéseiről, törvénysértéseiről, jogszabály sértéseiről hallgat. A törvénytelenül felvett 600 milliós hitelről sem a Balatonhenyéi üdülőnél. Prostituálta egyszerűen az igazságügyi minisztériumot. Nincs igazságszolgáltatás, nincs jogszolgáltatás Magyarországon. Végre Varga Judit megbukott, most még a miniszterelnök következik. Ellene is folyhat ügyészségi vizsgálat, mert az MBVK minden ügyéről tudott, de nem cselekedett. Ez a kettes számú az első pillanattól alkalmatlan, tudatlan, képzetlen, elvált, csődtömeg, szellemi, erkölcsi selejt voot. Egyetlen feladatát, az EU-s pénzek megszerzését is alaposan elbaltázta, elk@rta. Orbánnak a sok hibája, tévedése közt Varga Judit droid kinevezése volt, Trócsányi László helyett az igazságügyi minisztériumba. Nyilván már rég folyik ellene az ügyészségi vizsgálat az MBVK-s, végrehajtói csalások, lopások, tolvajlások, törvénytelenségek miatt, mely az évtized legnagyaobb korrupciós ügye. Százmilliárdok repkedtek. A könnyen jött milliárdok könnyen is mentek. A bűnügy a legmagasabb kormányzati szintekig vezetett. A NER-t a túlsúlyos médiája tartja még lélegeztető gépen Orbán már tavaly elbukott, csak még lélegeztető gépen van. A konzervatív oldalon is kiválasztották, hogy ki váltja fel az alkalmatlan, bölcsész, jogvégzett, a gazdasághoz semmit nem értő miniszterelnököt. Nem jönnek az EU-s milliárdok míg Orbán Viktor, Varga Judit pozícióba van. Orbán alkalmatlanságával Albánia szintjére süllyesztette Magyarországot. 20123-ban megszüntette a svájci indexszálast a nyugdíjszámításlén, és a százalékos trükkös emelést vezette be. Ezzel százezreket vesztettek a nyugdíjasok. Saját fizetését minden százalékos trükk nélkül, azonnali hatállyal havi többmilliósra emelte és folytonosan hazudik, csúsztat. Elvesztette a konzervatív értelmiségi támogatását.
syphax
2023. június 28. 06:16
p.S./A: Mer' még esetleg "összefuthat" a tel-aviv-i, haifa-i, jeruzsálemi utcán--MONDOM, NEM MOMENTÁN, HANEM: MAJD(!)--ZSELÉ-vel, oszt' kész a balhé.
syphax
2023. június 28. 06:11
P.S.: És még az se igazán számit náluk, hogy ez "prigó dzsini" mocsok --ugyi--NAGY KANYI ZSIDAJ. Aki elvileg alijázhatna is--ha vóna ölég esze--Tel-Avivba .. Még akkor is megtehetné, ha tudvalévő hogy ROSSZ AZ ILYENEK RENOMÉJA MOSTANSÁG..ARRAFELÉ.DACÁRA A VÁLASZTOTT NÉPHEZ TARTOZÁSÁNAK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!