A dalai láma egy kisfiúnak: Szopkodd a nyelvemet

2023. április 10. 11:03

Utána bocsánatot kért a vallási vezető.

2023. április 10. 11:03
null

A CNN arról ír, hogy a dalai láma a szájára adott puszit egy indiai kisfiúnak, majd a vallási vezető azt kérte, hogy szopogassa a kinyújtott nyelvét. Az esetről készült videóban a fiú azt kérdezi, megölelheti-e a lámát, mire Tendzin Gyaco azt mondja: „Rendben, gyere”.

A dalai láma először az arcára kap egy puzsit, majd megöleli a fiút. Utána ezt mondja: „azt hiszem, ide is okés”, majd a saját szájára mutat. Ad a fiú szájára egy puszit, miközben a közönség nevet.

Egymáshoz nyomják a homlokukat, a fiú kiölti a nyelvét, majd visszahúzza, ezután a láma mellkason legyinti és csak nevet. Az érdekes jelenet sokakból megbotránkozást keltett, az emberek két részre szakadtak: egyesek szerint ez undorító, mások szerint a láma csak viccelt.

Itt a videó:

Nyitókép: CNN-videó

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. április 16. 21:52
Ennyit ér az önmegtartóztatás, vagy annak kísérlete felülről jövő isteni ajándék nélkül: pedofil buzi lesz tőle sok ember. Lásd vatikáni bíborosok többsége, dalai láma.
kovacak
2023. április 10. 23:31
87 éves emberről van szó . Nehezen képzelem, hogy még ilyen libidó lenne egy esetleges pedofil hajlam mellett. Inkább már öregkori elbutulas és kritika nélküli viselkedés lehet emögött, mindenesetre több, mint kínos, a tisztelői számára szomorú.
BlancoAgilon38
2023. április 10. 21:40
Hát ez finoman szólva is meglepett...
öszödibeszéd
2023. április 10. 21:10
A keresztények így Húsvétkor moderálhatnák kicsit az útszéli stílusukat. Mert aki maga is túltolja az orális szexet és az arra való asszociációt, az mások kapcsán is csak abban tud gondolkodni. A videón egy idős emberi játszik egy kisfiúval. Mert ki az, akire nem öltögették a nyelvüket a felnőttek. A nyelv mint a szánkban található szerv amúgyis kitüntetett tiszteletnek örvend a buddhizmusban, Buddha a beszéd (és gondolkodás) szimbolikus helyeként halálunkkor visszaveszi azt. (Vigyázat, elvont értelemben) Szó sincs itt pedofil szexuális aktusról. Büntetésből el lehet olvasni mindenkinek, ki is az az ember, Őszentsége a 14. Dalai Láma, akit itt csúnyán becsmérelnek. https://buddha-tar.hu/buddhizmus/tanitasok/amit-a-dalai-lama-adott-a-vilagnak/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!