Boszniai szerb vezető: Szijjártó kedves és jó szándékú ember, az amerikaiak pedig arrogánsok

2023. március 22. 12:32

A Boszniai Szerb Köztársaság vezetője, Milorad Dodik egy bosnyák lapnak beszélt arról, örül a Szijjártóval való újabb találkozónak.

2023. március 22. 12:32
null

Milorad Dodik boszniai szerb vezető Szijjártó Péterrel való találkozása előtt a Vijesti.ba nevű bosnyák lapnak beszélt arról, milyen viszonyt ápol a magyar kormány bizonyos tagjaival, valamint az Egyesült Államok vezetésével. Dodik úgy fogalmazott, hogy egy szolidaritási közösség létrehozásának az elején vagyunk, ez állítása szerint Magyarország, Szerbia és a Boszniai Szerb Köztársaság szükségleteinek keretére épül. 

Dodik elmondása szerint a magyarok mindenképpen szeretnének a projektben és a beruházásokban részt venni. A Boszniai Szerb Köztársaság vezetője úgy fogalmazott, nagyon örül, hogy újra találkozik Szijjártó Péterrel, akiről azt mondta,

nagyon kedves és jó szándékú ember.

Szavai szerint a magyar diplomácia vezetőjével lehet beszélgetni, nem úgy, mint az amerikaiakkal, akik szerinte arrogánsak. 

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coupdetat
2023. március 22. 16:40
108 millió Euroért én is hasonló szépeket mondanék .. de azt hiszem ez az E forrásuk pillanatnyilag befagyott, mint a románoknak.
kunfia
2023. március 22. 16:28
"Szeretlek is meg nem is, tudod így van ez, a szerelem engem bolonddá tesz. Ma is őt, ma is őt, ma is őt (Putyint) szeretem "
letsgobrandon
2023. március 22. 16:15
Szijjártó egy legenda a YT-on ! Mindenidők legjobb európai külügyminisztere
Odone Ricci
2023. március 22. 15:23
Csak egy baj van, a boszniai szerbeknek szabad ilyet mondani, nekünk nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!