„Bicskéig meghosszabbított” uniós biztos, Perintfalvi esete az ukrán miniszterelnök-helyettessel és „effektíve mise” – parádés adáson van túl a DKTV!

2023. február 19. 04:50

Perintfalvi szerint a politika megpróbálja blokkolni a papi pedofíliát feltáró munkát, neki is elmaradt egy előadása, mert jött fentről a telefon… – mindez a DK TV Szubjektív című műsorában hangzott el.

2023. február 19. 04:50
null

A műsor azzal indult, hogy felköszöntötték a születésnapos Vágó Istvánt, majd első témaként az Európai Bizottság magyar biztosáról, Várhelyi Olivérről beszélgettek. A témafelvezető filmecske odáig ment, hogy állította: az uniós biztos mindenkit lehülyézett, időst, fiatalt, mindenkit. Kálmán Olga DK-s országgyűlési képviselő szerint Orbán Viktor visszahívhatná Várhelyit, de inkább meghosszabbítja Bicskéig…

A poén kidolgozott volt, más kérdés, hogy Vásárhelyinek keresztelte a politikust.

Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselő kijelentette, cinizmus, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csak magyar zászlók előtt beszél, majd a gyors reagálás nevében levetítették, hogy Orbán Viktor nem tapsolt Brüsszelben Zelenszkij, ukrán elnöknek. Vágó István sok mindent belelátott a jelenetbe, például azt is, hogy

a csapatképen túl nagy távolságra állnak Orbántól, ami szerinte az elszigeteltségre utal.

Aztán az „oroszdrukker” újságíró, Bencsik András került terítékre. Gréczy Zsolt annyival intézte el a történetet, hogy aki bolsevik volt, belsevik marad. A műsor vendége, Perintfalvi Rita büszkén mesélte, hogy a Facebook-ra kitett egy posztot, ahol 2022 hőseiről írt, és a Zelenszkij-házaspár fotójával illusztrálta a szöveget. Állítása szerint az ukrán elnök PR-kabinetjének vezetője elolvasta az írást, később pedig Irina Verescsuk, az ukrán miniszterelnök-helyettes gratulált neki a posztért.

A papi pedofília is terítékre került a beszélgetés folyamán. Perintfalvi kijelentette, a politika megpróbálja blokkolni a papi pedofíliát feltáró munkát, ennek jele, hogy őt meghívták egy nyilvános előadásra, ám érkezett „az a bizonyos telefon politikai körökből”, így az előadása elmaradt. A katolikus egyházzal kapcsolatban Gréczy Zsolt végszónak is beillő megjegyzést tett: „Ahogy hallom, egyre kevesebben járnak templomba, effektíve misére.” 

 

 

(Nyitókép: YouTube)

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MMisu
2023. február 19. 17:21
Azért ez nagyon gáz!!!
AttilaTheHUN
2023. február 19. 14:19
Ezen a héten Perintfalvi, jövő héten Hodász?
Bell & Sebastian
2023. február 19. 13:08
Állítólag a szocializmusban megtörtént, hogy miután kikapott a panelproli csapata, kidobta a tévéjét a csukott ablakon, egyenesen a Trabantjára. Ezek közül bármelyikről el tudom képzelni.
irgalmatlan.szamaritánus
2023. február 19. 13:03
Hé, fidesztálibok! hozzászólna valaki a témához is? Mert idáig, szokásotok és értelmi képességeteknek megfelelően, csak a témát feldobó személyek alázgatásával foglalkoztatok. Pár napja átnéztem tóta w írására ideokádott válaszaitokat. A 114 kommentből egészen 80 - ig jutottam (addigra untam meg) senki nem foglalkozott a tóta által felvetett témával, hanem a tóta w küllemével, jellemével, javasolt útirányával. Tehát, amit tóta írt, az megállja a helyét, mert senki nem tudta, akarta cáfolni. SZÁÁÁÁÁÁNALMAAAAS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!