Amerikai szenátor: Nem tudom kizárni, hogy Washington robbantotta fel az Északi Áramlatot

2023. február 09. 13:41

„Ha hamis, rágalmazás, ha igaz, háború” – reagált a politikus a nagy botrányt kavart cikkre.

2023. február 09. 13:41
null

Seymour Hersh, Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró friss információkkal szolgált a gázvezeték felrobbantásával kapcsolatban. Az amerikai oknyomozó újságíró friss cikkében leírta kormányzati forrásokra hivatkozva, hogyan robbantotta fel Amerika az Északi Áramlat vezetékeket.

– reagált Hersh cikkére Mike Lee, Utah állam szenátora. 

A politikus kijelentette, az üggyel kapcsolatban ellenőrzött pár dolgot kollégáival, ám bárkivel beszélt, nem hallottak arról, hogy az Egyesült Államoknak köze lenne az ügyhöz. 

– írta, majd azzal folytatta egy másik posztban, amennyiben hamisak az újságíró információi, akkor rágalmazásról van szó, 

ha igaz, akkor háború.

 

Nyitókép: OLIVIER DOULIERY / AFP

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. augusztus 08. 08:58
Bemegy az óriási elefánt a porcelánboltba, lever mindent, odaszarik a padlóra egy méreteset miután bejelentette, hogy szarnia kell. Majd a végén azt mondja, hogy nem ő volt. A többi maximum kutyaméretű pedig hümmög és úgy tesz, mintha elhinné.
Házam Hazája
2023. február 09. 17:48
Nem kell háborúzni. Putyinék megmondták, hogy minden érintettet kárpótolni kell! És nem dollárban, hanem ha lehet, Forintban :)
Vakfolt
2023. február 09. 16:45
Olyan ez, mint egy doboz, amit mikor kinyitsz, egy pálca kurvanagyot csap a herédre. És amíg összeszeded magad, hogy mit is gondolj a dologról, a doboz becsukódik. És másodszor már valamiért meg nem akarod kinyitni és másnak se nagyon tanácsolod.
pipa89
2023. február 09. 16:36
Nincs ezzel semmi gond, miután Scholz is belement. Lehet kárpótlást dellázni az oroszoknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!