Berohant az M5-ös autópályára, elütötték

2023. február 06. 14:00

Két baleset történt az M5-ös autópálya 66-os és 67-es kilométere között Lajosmizse térségében a Budapest felé vezető oldalon hétfőn délelőtt.

2023. február 06. 14:00
null

A tájékoztatás szerint az első balesetet az okozta, hogy egy férfi befutott az autópályára, ahol elütötte egy szabályosan haladó autó. A jármű sofőrje feltehetően vészfékezett, emiatt pedig összeütközött a mögötte haladó két személyautó, valamint egy tehergépjármű.  

A sztrádára befutó férfi súlyosan, a járművekben ülők közül pedig ketten könnyebben sérültek meg. A feltorlódott sorban további két autó ütközött, e baleset során egy ember súlyosan megsérült.

A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van, torlódásra kell számítani, de a rendőrök a lajosmizsei pihenőhelyen keresztül terelik a forgalmat, ami így lassú, de folyamatos.

(MTI) 

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Honéczy Barnabás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. február 07. 00:33
"A jármű sofőrje feltehetően vészfékezett, emiatt pedig összeütközött a mögötte haladó két személyautó, valamint egy tehergépjármű. " Nem emiatt. Hanem azért, mert nem tartottak elegendő követési távolságot. Mindig a hátsó autó a hibás, soha nem az, aki fékez akkor, amikor azt kell.
need-info
2023. február 06. 18:27
Remélem csak egy migráncs vót...
letsgobrandon
2023. február 06. 15:55
Darwin Awards: Evolution In Action
Ízisz
2023. február 06. 15:45
Z Valamelyik hülye libsi, dollárbaloldal által fizetett hazaáruló bérkommetelő cseléd lehetett innen a Mandiról!!! Csakis azok ilyen ön és közveszélyesek!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!