Többen meghaltak egy lövöldözésben Kaliforniában

2023. január 16. 20:03

A gyanú szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat.

2023. január 16. 20:03
null

Hat ember – köztük egy 17 éves anya és féléves gyermeke – meghalt egy lőfegyveres támadásban hétfőn Kalifornia középső részén  – közölték a helyi hatóságok. A gyanú szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat. Helyi idő szerint hétfő hajnali fél négykor több bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy lövéseket hallottak egy lakóépület környékéről Goshenben, a kaliforniai Visaliától keletre – közölte Mike Boudreaux seriff.

A hatóságok két halottat találtak az utcán, egy harmadik, végzetesen megsebesített emberre pedig a ház bejáratánál találtak rá. Az épületben további három áldozatra leltek, köztük egy férfira, aki a rendőrök kiérkezésekor még életben volt, de később meghalt a kórházban. 

A rendőrség úgy véli, hogy a bűncselekmény egy drogbandához köthető. A helyi seriff hivatala a múlt héten házkutatást tartott a szóban forgó lakóépületben. Boudreux szerint célzott támadás történt. A Fresnótól 35 kilométerre délkeletre található Goshenben mintegy háromezren élnek.

(MTI)

A nyitókép egy korábbi lövöldözés áldozatainak családtagjairól készült. Fotó: JEFF KOWALSKY / AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FAdamus
2023. január 17. 14:26
Kaliforniában puskaropogásra és ablaktörésre ébrednek az emberek.
Gyzoltan
2023. január 17. 06:48
Komoly kormányzati szolgálati háttérmunka folyhat a fegyveres merényletek, a feszültség fenntartása végett! Igazán sikeresnek azokat a fegyveres merényleteket tekinthetjük, melyekben gyermekek, fiatalkorúak pusztulnak el, mert ezekkel a merényletekkel lehet igazán a közvéleményre hatni, a közvéleményt manipulálni... Nagy játszma ez Amerikában, mely máris nagyon sok áldozattal járt, jár! Ez is háború, mely évtizedek óta folyik az amerikai lakosság ellen, s nem csak a valószínűsíthető szervezett merényleteken keresztül..! Elkötelezetten, nagy hozzáértéssel osztják meg, fordítják szembe egymással Amerika lakosságát, miközben a közösségek bomlasztása, polarizációja is folyamatban van. Ez a tendencia, trend, mindaddig nem fog megszakadni, míg a lakosság kezében fegyver van, fegyver lehet! Addig a szolgálat mindig meg fogja találni azokat a labilis személyeket, kikkel a a súlyos merényleteket végrehajthatja.., lehetőleg gyermekáldozattal... A lakosság kezéből kötelezően kell kicsavarni a fegyvert, felszámolni a fegyveres ellenállás lehetőségét is, hogy olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön Amerika lakossága, mint ami már más országokban megvalósult... Legjobb példának a kísérleti terep Magyarországot említhetném, mely a liberális demokrácia állatorvosi beteg lova..! -nem tetszik? -homokból még nincs hiány, mindenki rendelhet, hogy legyen hova dugni a fejét...
Palmoilfree
2023. január 17. 00:56
Ahol az állapotos nőket Birthing personnak hívják, semmin nem lehet csodálkozni. USA erkölcsileg a béka valoga alatt van. Nem akarunk ide jutni.
anegy_
2023. január 16. 23:20
Tetszettek volna nem a döglött lóra szavazni, akkor a blm-mozgalom sem vált volna dicsőséges gyilkolásnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!