„Jakab Péter gyurcsányista mozgalmat alapított” – keményen odaszólt volt pártelnökének a Jobbik

2023. január 31. 15:41

A Nép Pártján Mozgalom elnöke felszólította volt párttársait, ne használják a nevét a tagtoborzásra. A Jobbik sem hagyta szó nélkül Jakab bejegyzését.

2023. január 31. 15:41
null
Konopás Noémi
Konopás Noémi

Jakab Péter meglehetősen sértődötten arra szólította fel volt pártjának elnökségét, hogy ne használják a nevét a tagtoborzásra. „Fél éve már, hogy kiléptem a Jobbikból, de a párt még mindig az én nevemmel toboroz tagokat az oldalán. Azt írják, aki szeretne velem harcolni a kormányváltásért, az csatlakozzon hozzájuk” – írja a Jobbik egykori, jelenleg a Nép Pártján Mozgalmat vezető elnöke.

Hozzátette: „A Nép Pártján Mozgalom elnökeként magam toborzok embereket szerte az országban. Eddig több mint húszezret, jobboldaliakat és baloldaliakat, olyanokat, akik valóban a kormányváltásért, vagyis új választásért harcolnak. Ezért csatlakoztak hozzánk, A Nép Pártján Mozgalomhoz. Ők tudják, hová tartoznak. A többieket meg nem illik megtéveszteni. Az olyan fideszes. Maradok A Nép Pártján!”

 

Mindezek után megkerestük a Jobbik sajtóosztályát, mit szólnak Jakab bejegyzéséhez. Azt írják, hogy „fogalmilag kizárt, hogy a saját (volt) közösségét becsmérlően távozó Jakab Péterrel toboroznánk új tagokat.

ezzel pedig a konzervatív Jobbik nem tud és nem is szeretne azonosulni”. Kijelentették továbbá, hogy nem kívánnak többet foglalkozni a témával, hiszen – mint fogalmaznak – „amellett, hogy blődség, nekünk fontosabb, hogy a magyar emberekkel foglalkozzunk, az ő problémáikra találjunk megoldásokat azzal, hogy egy normális Magyarországot építünk”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2023. január 31. 19:25
„A Nép Pártján Mozgalom elnökeként magam toborzok embereket szerte az országban. Eddig több mint húszezret,....." Peti, ne erőlködj, ez a hajó már elment. Fogadd el hogy még 3 évig kapod az ingyen pénzt utána meg kereshetsz melót magadnak.
Chardonnay99
2023. január 31. 19:09
"Fél éve már, hogy kiléptem a Jobbikból, de a párt még mindig az én nevemmel toboroz tagokat az oldalán." Akkor azért nem jelentkezik senki.
Jooee
2023. január 31. 18:34
Szerintem menjél el kapálni!
akiaki
2023. január 31. 18:29
ez valóban szarügy petya! lesz ebből még délutános iskolai kisegítés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!