Medvegyev trollface-szel reagált a szankciókra

2023. január 31. 12:40

Ismét elemében van az orosz politikus.

2023. január 31. 12:40
null

A nyugati szankciókon élcelődik Telegram-oldalán Dimitrij Medvegyev, mint írja:

az ellenséges országok nem merik bevallani, hogy a szankcióik csúfos kudarcot vallottak. Nem működnek”

– írja. 

Azzal folytatja, hogy az „ipari termékek és fogyasztási cikkek túlnyomó többségét saját, orosz gyártmányúakra cseréltük, a hiányzó termékeket pedig ázsiai márkákra. Működik a párhuzamos import is, amelyből ugyanazokat a nyugati márkákat kapjuk, és a tulajdonosaik nem kapnak érte semmit”.

Tehát ugyanaz a helyzet, mint mindig: az amerikaiak pénzt keresnek a megalázott Európán”.

„Már csak a szellemi tulajdonuk felhasználására vonatkozó szabályok elfogadása van hátra” – folytatta.

„Engedélyek és jogdíjfizetés nélkül. Többek között ez lesz a mi megtorló szankciónk a tulajdonjogaikat illetően. A filmektől az ipari szoftverekig mindenre. Köszönet egyébként azoknak is, akik különböző programokat dolgoztak ki drága szellemi termékeik licencmentes felhasználására. Röviden, kalózkodnak személyes használatra…” – írta egy trollface-szel zárva bejegyzését. 

Nyitókép: Grafika. Fotó forrása: Wikipédia.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lauder Stenonis..
2023. január 31. 14:48
Medvegyev megint a vodkáspohár fenekére nézett és utána ült le a telegramhoz.
Lajoss
2023. január 31. 14:34
Hogyne..lassú halál..megérdemlitek,megérdemlitek,mocsadék gyilkos banda.
yanoo
2023. január 31. 13:44
A Nyugat jobban járt volna, ha gazdaságilag magához láncolja az oroszokat ( úgy, mint minket például) , mint, hogy önellátóvá tette őket. Ez most olyasmire sikeredett, mint amikor az NSZK akarta integrálni az NDK-ban t, közben meg NDK- vá vált.
Kristály
2023. január 31. 13:32
1992 -ben Azsztriában láttam egy dokfilmet hogyan dolgoztatják a kinaiakat az indiaikat, gyerekeket a hires márka cégek , embertelen volt. én azóta egy márkás cucot sem veszek elvből. Nagy csalodás volt a látottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!