Valahol, valamikor „befagyasztás” lesz

2023. január 21. 15:32

Ha nincs politikai összeomlás egyik oldalon sem, akkor nem várható sem ukrán, sem orosz „győzelem”.

2023. január 21. 15:32
null
Demkó Attila
Demkó Attila

„Ez egy reális friss értékelés a helyzetről az amerikai hadsereg csúcsáról. Ha nincs politikai összeomlás egyik oldalon sem (ami nem valószínű) akkor nem várható sem ukrán, sem orosz »győzelem«, azaz a másik fél kiütése a háborúból 2023-ban, hanem valahol, valamikor »befagyasztás« lesz.

Sokkal kevesebb információ birtokában magam is így gondolom, már régen.”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2023. január 23. 06:42
Nem néztétek meg Demkó bejegyzését: Mark Miley azt mondta Ramsteinben, hogy még az új felszerelésekkel sem fog tudni Ukrajna döntő győzelmet elérni, ebből tárgyalások lesznek. Ha már a Joint Chiefs feje is arról beszél, hogy ezt nem lehet megnyerni, ebből tárgyalások lesznek, az valószínűleg jelent valamit.
eresgé
2023. január 23. 01:12
ja lesz politikai változás, Zselét meg a csőcselékét fellógatják a sajátjai mint a szél.. Ha meg véletlen kimenti a SAS, a 101-esek vagy akik őrzik, akkor a nyugaton élő ukránok fogják felkoncolni. Gondolkozzál már te Attis, tök mindegy ki kezdte, ki folytatja baszki rommálőttek a komplett infrastrukturát 30-50millió (maguk sem tudják) ember elvesztette mindenét alsó hangon is 100E ember meghalt legalább ennyi jó ha nem marad egy életre nyomorék, gyak kiirtották az ukrán hadsereget és 10millió lelépett nyugatra aki soha nem néz vissza... Komolyan nem értem ezt az ürgét olvastam a Máglyatüzet elképesztően jó könyvnek találtam, olvassa már vissza magát a háború elejétől, kár ezért, ha nem ir összevissza ma csak egy KV-t kéne kérned meg bejárni a stúdiókba hogy te megmondta ... ennyire fél hogy leoroszbarátozzák?
Augustinus A.
2023. január 22. 22:49
Jajj Attila! Annyi badarságot összehordtál már! Igen, lesz majd "befagyasztás". Mikor megalakul Novorosszija Harkovtól Ogyesszáig. Mellette meg lesz egy demilitarizált orosz bábállam. És lesz még egy magyar-lengyel határ. Na ott lesz majd "befagyasztva".
DonCiccio
2023. január 22. 13:38
Demkó úr, már annyi hüjjjeséget teccett mondani eddig a különleges művelet kapcsán, hogy jobb lenne megvárni egy hang nélkül a végét. Saját tekintéjje érdekébe !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!