Hátborzongató látvány: lángoló „szellemvonatot” állítottak meg az osztrák határnál (VIDEÓ)

2023. január 21. 19:45

A mozdonyt végül egy oldalvágányra terelték, és ütközővel állították meg Freilassing állomásánál.

2023. január 21. 19:45
null

Dél-Németországban kigyulladt egy dízelmozdony, amelyet aztán nemcsak oltani kellett, hanem üldözőbe venni és megállítani is – erről tájékoztatott pénteken az AP.

A Bajor Vöröskereszt közlése szerint szombaton hajnal háromkor riasztották a tűzoltókat, hogy oltsanak el egy vonattüzet Strass falu közelében. Azonban mielőtt kiértek volna a tűzoltók,

a vezető nélküli mozdony a lejtős pályán elindult majd egyre gyorsabban haladt előre, és több kilométert tett meg

a német-osztrák határon lévő Freilassing városa felé.

A mozdonyt végül egy oldalvágányra terelték, és ütközővel állították meg Freilassing állomásánál. A tüzet eloltották, a balesetben pedig a lap értesülései szerint senki sem sérült meg.

Nyitókép: A dízelmozdonyról készült felvételből

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2023. január 22. 14:50
Balesetek mindig vgannak. A kapkodás közben nem lehet úgy odafigyelni, mindenre gondolni. Van ilyen. A szomorú az ebben a történetben, hogy ha ugyanez Magyarországon lett volna, akkor már jöttek volna az okosok az ilyen dumákkal, hogy "ez csak itt történhet meg", szar ország stb. Ez nem tudom, hogy miért van. Kisebbrendűségi érzésből, vagy a libsik szándékolt esetleg tudat alatti rombolószándéka, nem tudom. A lényeg, hogy szarjuk le ezeket.
intersziti
2023. január 22. 14:15
A fluxuskondenzátor már beindult, de Doki nem tudott felgyorsítani a szükséges sebességre. Ez történt.
egon samu
2023. január 22. 09:34
Ez valószinüleg tényleg egy müszaki hiba lehetett. Amint a tüzet észlelték a két mozdonyvezetö szakember fejvesztve menekült és nem húzták be leszállás elött a kéziféket... Mindennapi hülyeség Merkelisztánban.
Szerintem
2023. január 22. 08:09
Ironikus. Freilassen = szabadon engedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!