Így próbálta Macron elnök vigasztalni Mbappét – sikertelenül (VIDEÓ)

2022. december 19. 10:23

Végül csak az argentínok kapusának sikerült felsegítenie a franciák sztárjátékosát a földről.

2022. december 19. 10:23
null

Mint ismert, a vasárnapi vb-döntőn Kylian Mbappé mesterhármast jegyzett, ennek ellenére a francia csapat elveszítette mérkőzést. A finálé után

Emmanuel Macron francia elnök próbálta megvigasztalni a franciák szupersztárját, de nem járt sikerrel.

A Magyar Nemzet cikke szerint a jelenet többször is megismétlődött: a mérkőzés után a pálya gyepén, majd több milliárd ember szeme láttára a díjkiosztó ünnepségén is Emmanuel Macron mindent elkövetett azért, hogy megvigasztlja Kylian Mbappét, de

a labdarúgó semmit sem reagált a próbálkozásra.

A portál szerint csak akkor költözött belé lélek, amikor az argentin válogatott kapusa, Emiliano Martinez nyújtotta neki a kezét. A francia viszonozta az ellenfele gesztusát, hagyta, hogy a torna legjobb kapusának választott Martinez felsegítse őt a gyepről.

Nyitókép: YouTube

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketepemete
2022. december 19. 21:02
Gyönyörű "francia" csapat... Csak nem tudom hogy sírjak vagy nevessek rajtuk... Egyébként pedig a full feketéknek miért fehér szövetségi kapitányuk és fehér elnökük van?? Micsoda igazságtalanság ez a fehér felsőbbrendűség... Új választásokat!!! Legyen a francia szövetségi kapitány és elnök is fekete... :-)))
akkor ki
2022. december 19. 18:41
Ultra gáz ez a Macron! Adjon nekik fogadást és ott méltassa Őket, de ez nagyon gáz volt. Gáz volt Martinez aranykesztyű dugása is! Na meg Benzin körüli újabb balhé. Eléggé züllött lett a VB színvonala.
Hesperia
2022. december 19. 17:54
Kövezzetek meg: szerintem pedig ez most szép volt. Mert azért gondoljunk bele: Mbappé tényleg egy nemzeti hős. Egymaga egyenlített három góllal, ha jól tudom, amikor már mindenki lemondott volna a győzelem lehetőségéről. Hozzá gyönyörűen nyilatkozik Franciaországról, amelynek mindent köszönhet és amelynek haláláig hálás. És még keresztény is. És most minden erőfeszítése ellenére sem sikerült mindent teljesen meghálálni a nationnak. És akkor jön az elnök és megvígasztalja. Pont jó. Pont így.
MyOp
2022. december 19. 14:13
Kiszúrt a szög a zsákból, hogy úgy mondjam. Csak otthon maradt a szelfibot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!