Folytatódik a Hungarikumokkal a világ körül – ezúttal Amerikával!

2022. december 15. 16:37

A 6. évadban az Egyesült Államok magyar emlékeit járják végig az utazók.

2022. december 15. 16:37
null

Kedves Olvasók!

A Hungarikumokkal a világ körül utazó dokumentumfilm-sorozatának legújabb, 6. évada, mielőtt januártól meghódítja a tv-képernyőt, olvasható formában is megmutatkozik!

Mindenre elszánt stábunk ezúttal az Egyesült Államokból jelentkezik, ahol az évad során igyekeznek minél több, megdöbbentőbb és érdekesebb emlékeket, magyar vonatkozásokat és különleges személyeket elcsípni, interjúk és riportok formájában, na meg persze fun factekből sem lesz hiány.

Premier: 2023. január 8., TV2.

Kövessétek majd beszámolóinkat a – a korábbi évadokhoz hasonlóan – a Mandineren vagy akár saját oldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről! A világ egy újabb szegletének bebarangolására ráhangolva lessétek meg az előzetest!

Műsorunk főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

Kövessetek minket más csatornáinkon is:

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok

 

Hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel,

A Hungarikumokkal a világ körül csapata

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czurri
2022. december 16. 14:52
XdXd de savanyú a szőlő
Welece
2022. december 16. 14:19
A világ egyetlen TV-műsora, ahol végignézheted, hogy egy csávó a feleségével a te adóforintjaidból zabál egy távoli országban.
rokarudi
2022. december 16. 14:12
Miért mi fizetjük a fidelitasosok erőspistás nyaralását? Tőlem aztán végtelen hosszú vetítéseket is tarthatnak arról, ahogy két túrórudival felfedezik, hogy a San Diego-i strandon híresebb magyarok is béreltek kajakot. Vagy biztos értékes lenne, ha 30 percben humorosan, fiatalosan feldolgoznák a szenzációt, hogy Mikes Kelemennek emléktáblája van Rodostóban. Csak hadd ne kelljen már több pénzt beletennünk. Vagy legalább kicsit kevesebbet: a Fertő tónál is jól el lehet lenni, és biztos nincs ott még elég matyóhímzés
Csin
2022. december 16. 12:47
Ide jön ez a sok megkeseredett ember és egy kedves sorozaton tölti ki a frusztrációját. Szomorú lenyomata ez társadalmunknak. Névtelen szájhősök, akik csak le akarják járatni a magyarságot bemutató sorozatot. Mi bánt igazából, hogy a szobádból nem sikerült kimozdulni az elmúlt 20 évben? Hogy nem beszélsz nyelveket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!