Kadirov: Boldog születésnapot, Vlagyimir Putyin, köszönjük, hogy felemelted a romokból a csecseneket!

2022. október 07. 09:43

Hosszan méltatta az orosz elnököt születésnapja alkalmából a csecsen vezető.

2022. október 07. 09:43
null

Hetvenedik születésnapját ünnepli október hetedikén Vlagyimir Putyin, azon nyomban fel is köszöntötte őt Ramzan Kadirov a Telegramon. 

Vlagyimir Putyin kulcsszerepet játszott a csecsen nép történelmében. Támogatta Ahmad Kadirovot, megmentette a köztársaságot, felemelt minket a romok közül, és megmentette Oroszországot is az erőszaktól, a terrorizmustól és bűnözéstől”

– kezdi köszöntőjét a csecsen vezér. 

Véleménye szerint apja, Ahmad Kadirov és Putyin együtt voltak, akik szabad választást adtak a csecseneknek, amelyet 2003-ban ki is fejeztek azzal, hogy Oroszországhoz csatlakoztak. Ezért a csecsenek „teljességgel és egyhangúan támogatják Putyin bel- és külpolitikáját”. 

Saját és a csecsen nép nevében köszöntöm Vlagyimir Putyin orosz elnököt hetvenedik születésnapján! Kívánok neki jó egészséget, hosszú életet, és hogy eredményesen szolgálja anyaföldünket, Oroszországot!”

– zárta sorait Kadirov.

Nyitókép: Alexey Nikolsky / Sputnik / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stug
2022. október 07. 14:23
Joszif Visszarionovics hatalmas termetű volt, már-már szégyellette is nagy, lapáttenyerét. Belép egyszer a terembe, ott ül Trockij, Zinovjev és Buharin – ezek is jól megtermett fajták –, és patkót hajlítgatnak. Kettétöri Sztálin a patkót, és kihajítja. Rájuk néz Sztálin nagy komolyan, és így szól: „Munkával mérd az erőt!”
Tárkány Álmos
2022. október 07. 13:00
Mocskos janicsár gratulál a KGB-s gyilkosnak.
kambala
2022. október 07. 10:58
arra kiváncsi leszek mi lesz kadirovval putyin után . Lehet , hogy neki több esze lesz mint Nadzsibullah -nak ,és elmenekül.
Fideszkutya
2022. október 07. 10:53
Boldog szuletesnapot! Orosz-magyar két jó barát, együtt harcol s issza borát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!