Moszkva kiutasított egy konzult, mert az oroszok iránti utálatáról üvöltött egy felvételen

2022. augusztus 04. 16:10

„A történtek után Elisabeth Ellingsen jelenléte Oroszországban ellehetetlenült.”

2022. augusztus 04. 16:10
null

Kiutasították Oroszországból Norvégia egyik konzulját, miután az egy videófelvétel tanúsága szerint azt hangoztatta egy szállodai recepción, hogy mennyire utálja az oroszokat.

– áll az orosz külügyminisztérium közleményében. Megjegyezték, hogy Moszkva figyelembe vette Oslónak a történtek miatti sajnálkozását.

Nyitókép: Twitter

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. augusztus 05. 11:46
....kiutasították???....akkor ez megváltás volt neki...NEKÜNK IS EZT KÉNE CSINÁLNI minden magyargyűlölővel...sőt BE SE KÉNE ENGEDNI ŐKET...pfuj
hakos
2022. augusztus 04. 23:13
Az USA új magyarországi nagykövetét is ki kellene utasítani, hisz szintén hasonlóan viselkedett a fogadó országgal szemben.....
kicsiaborsde
2022. augusztus 04. 19:36
Tipikus norvég. A svédek is utálják őket rendesen.
FreeEurope
2022. augusztus 04. 18:37
Nem értem ezeket a nyugati libsiket. Utálják az oroszokat, mégis liberális jogállamot, szabad melegházasságot és hasonló földi jókat, amikkel ők már rendelkeznek, akarnak Oroszországban az oroszoknak. Most akkor jót akarnak ezek az oroszoknak vagy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!