Macron spórolásra szólított fel, miközben a tengerben jetskizett

2022. augusztus 15. 12:15

Paparazzik fotózták le a francia elnököt, amint a Francia Riviérán egy jet skivel száguldott a tengerben.

2022. augusztus 15. 12:15
null

Hatalmas botrányt okozott Franciaországban, hogy Emmanuel Macronról nyilvánosságra kerültek olyan fényképek, amikor szabadsága alatt a Francia Riviérán egy jet skivel száguldozott a tengerben – írja a helyi sajtó. Az eset azért különösen pikáns a nyugat-európai országban, mert szabadsága előtt nem sokkal arra szólította fel az állampolgárokat az elnök, hogy spóroljanak és Franciaországban különböző intézkedéseket is hoztak ezzel kapcsolatban. 

Franciaország az uniós szankciók miatt története egyik legsúlyosabb energiaválságával néz jelenleg szembe, ráadásul a belpolitikai téren sem áll jól, hiszen pártja a nemzetgyűlési választásokon kikapott, elvesztette a törvényhozó többséget. 

Egyelőre Macron részéről nem érkezett semmi magyarázat vagy bocsánatkérés, de több zöldszervezet is nemtetszésének adott hangot Macron nyaralási hóbortjaival kapcsolatban. A francia elnök jelenleg az elnöki nyári rezidencián tartózkodik Fort de Brégançon-ban.

 

Nyitókép: Sud Ouest

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teklapavle
2022. augusztus 15. 16:59
Orbán takarékoskodásra intett, majd az Adrián nyaralgatott.
de France
2022. augusztus 15. 16:41
Franchement... Macron évente bruttó 182 400 eurót keres. Azok akik rossz neven veszik hogy jet- ski-zik, egy kicsit könnyen felháborodnak: egy jet ski bérlése Cannes-ban, most néztem meg, 9-től 15 óráig 280 euró (azoknak akiknek megvan a vezetői igazolványuk). Komolyan, ezt Macron tényleg nem engedheti meg magának? Ez engem nem zavar, se Macron- nál, se Orbánnál. Az ami zavar, az az amikor valaki KÖZPÉNZT LOP A CSALÁDJÁT TÖMI KI PÉNZZEL A HAVERJAINAK BIZTOSÍT KEDVEZŐ ÜZLETI FELTÉTELEKET KÖZPÉNZBŐL FOLYTAT VÁLASZTÁSI KAMPÁNYT Ezt Macron soha nem csinálta. Legádázabb ellenségei (nem csak ellenfelei!) se találtak nála SOHA SEMMI törvénybe ütköző, személyes meggazdagodásra utaló gyanús dolgot. Ha a franciák még a jet-ski-n is meg vannak botránkozva, az csak azt mutatja, hogy ha Franciaországban valaki a közpénzből tollasodna meg, a franciák már rég kidobták volna a politikai életből. Irgalmatlanul.
foldizs
2022. augusztus 15. 16:18
Azért a jachtozó NER-hez képest a jetski az kb olyan mint biciklizni :D
hátakkor
2022. augusztus 15. 16:16
Lassan ment, nem vitt csajt , pasit sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!