Dömötör Csaba: A szlovén baloldal már bontja a kerítést

2022. július 09. 15:56

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a szlovénok migrációs intézkedéseire.

2022. július 09. 15:56
null

„Hát így megy ez. Szlovéniában a baloldal került kormányra, és ebből egyenesen következik, hogy szépen lebontják azt a határkerítést, amely közel 200 kilométeren védi az országot a migrációs nyomás ellen” – reagált Dömötör Csaba a legfrissebb szlovén migrációs intézkedésekre Facebook-oldalán.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára megjegyezte, hogy

Szlovén belügyminiszter: A leghatékonyabb migrációs politika a biztonságos és legális migráció biztosítása

Ezt követően idézte a szlovén belügyminisztert, aki a döntésüket azzal indokolta, hogy „a migráció a modern társadalmak része, ezért a leghatékonyabb migrációs politika a biztonságos és legális migráció biztosítása”.

„Létrejön egy új testület is, amely azon dolgozik majd, hogy legyenek új biztonságos migrációs útvonalak, és könnyebben lehessen hozzájutni az engedélyekhez és a nemzetközi védelemhez” – ismertette Dömötör.

Majd felhívta rá a figyelmet, hogy

– húzta alá az államtitkár.

Nem veszített a jelentőségéből a migrációs vita, szükség van az új határvadász egységekre

Dömötör Csaba felidézte, hogy „sok éve van velünk a migrációs vita”, de ez nem jelenti azt, hogy veszített jelentőségéből – tette hozzá. 

Majd azzal folytatta, hogy „ráadásul a háború hatásai miatt a következő hónapokban nagyobb nyomásra számíthatunk. Ezért is van szükség az új határvadász egységekre” – mutatott rá.

„A határok védelmének sok feltétele van, de ami az egyik legfontosabb:

– zárta gondolatait az államtitkár.

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2022. július 10. 12:10
A neomarxistákat hatalomra juttató választóknak automatikusan jár a Darwin-díj.
eusebius
2022. július 09. 21:45
Valaki korábban, másik cikknél írta: Underwood Klárika likes this. Csak ennyit tudok mondani én is. Bővebben: talán csökken a nyomás a déli végeinken.
Halder
2022. július 09. 21:07
Ezek után minden migráns a kis 2 milliós Szlovéniába megy. Ott három irányba mehetnek tovább. Olasz, osztrák és mi. Valakik kurvára ki akarják teljesen csinálni Európát. Mennek végig és a gyenge pontokat kicsinálják. A riasztó az a helyi lakosság közönye. Szlovéniában is néma csönd.
Halder
2022. július 09. 21:03
"a migráció a modern társadalmak része," Ki és hol határozott erről Európában ???????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!