Ami a 20. század vezetőinek rasszista és idegengyűlölő retorikájaként kezdődött, az végül milliók népirtásával végződött

2022. július 27. 20:15

Az emberi méltóság és egyenlőség nem ismer nemzeti határokat.

2022. július 27. 20:15
null
Budapesti Amerikai Nagykövetség

„Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége elítél minden olyan ideológiát, politikai irányvonalat és retorikát, amely a gyűlölet és a megosztottság doktrínáinak ad teret. Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy ami a 20. század vezetőinek rasszista és idegengyűlölő retorikájaként kezdődött, az végül milliók népirtásával végződött. Az emberi méltóság és egyenlőség nem ismer nemzeti határokat, és szilárdan hisszük, hogy az emberiség sokszínűsége egyben az egyik legnagyobb erőssége is.”

Nyitófotó: Képernyőfotó

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. július 31. 11:25
Azért ehhez vastag bőr kell! Amerika a világ megmentőjeként amit lehet tönkre tesz, háborúzott, háborúzik, most is! Nincs tekintettel senkire és semmire. Elég csak a "vezetőjüket" nézni. Senki nem választotta meg, csak csalással beültettek egy beteg, öreget a hintába, aki azt sem tudja, hogy hol van! A legpazarlóbb ország és jobban járt volna a világ, ha fel sem fedezik!
Farkas Piroska
2022. július 29. 17:13
Vietnam, AFGANISZTÁN???
Ákos70
2022. július 29. 10:21
Mondják ezt azok aki miután félig kiirtottak a kontinensen élő őslakosokat a maradékot bekényszerítették rezervátumokba, akik rabszolgasorban tartottak embereket, akik atombombát dobtak ártatlanokra , akik jó pár értelmetlen háborút kezdtek csak úgy kedvtelésből, akik sunyin alattomosan pártolják a mostani háborúban az ukránokat és akiknek nem érdeke a béke.Tényleg hitelesek és még el is várják, hogy mindenki úgy táncoljon ahogy ők countryznak?Hát nem.
APESZ72
2022. július 29. 09:06
Hiszek nektek ! A Nyugati embernél jobban senki nem ismeri a fajok kiirtásának hatékony módszereit. (Afrika, India, Kína, Amerika) Az USA ebben különösen produktív volt, még a megmentő indiánoknak is úgy adtak hálát, - legnagyobb ünnepük !!! - hogy kiirtották őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!