Így énekli egy afrikai osztály a Tavaszi szél vizet áraszt című dalt (videó)

2022. július 27. 20:08

A dalt Marik Laura énekes, zenetanár tanította meg a gyerekeknek.

2022. július 27. 20:08
null

Marik Laura újabb videóval robbantotta fel az internetet. Az énekes, zenetanár egyik legfrissebb videójában az látható, hogy valahol

Először eldúdolta az osztálynak a dallamot, majd a szöveget felírta a táblára, ahonnan a gyerekek leolvashatták azt. A videó tanúsága szerint a kicsiken nem fogott ki ez a néhány magyar szó, jól elboldogultak ezzel a néhány sorral.

A felvétel legvégén pedig helyet kapott egy ajándékprodukció is. A kisfiúk és kislányok egy helyi, afrikai dallal örvendeztették meg alkalmi tanárnénijüket.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Marik Laura korábban azzal várt ismertté a közösségi médiában, hogy azzal dobta fel egy itthoni énekóráját, hogy népszerű papdalokat énekeltetett tanítványaival:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. július 28. 13:52
Koszonjuk szepen !
briganti
2022. július 28. 11:46
Istennek néha jó kedve van......
daermon
2022. július 28. 10:02
Remélem azé' következő órán 1 röpdolgozatban számon kéri a kiskölyköktől ;)
Madasa Hatter
2022. július 28. 09:10
Belekerült néhány percbe mire rájöttem mi a faszt akar jelenteni a " PAPDALOK" jelző.. A mai világban figyelni kell..mert hát fajok meg minden, várom a vallásos tematikát, hogy milyenek is azok a papdalok ezek meg a marxista kis köcsög fluor geci dalait énekelgetik..POP
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!