Csúnya vége lett a csecsenföldi orgiának – a hatóságok három embert kivégeztek

2022. június 06. 20:14

A csecsen köztársaság vezetője, Ramzan Kadirov vaskézzel bánik a szexuális kisebbségekkel.

2022. június 06. 20:14
null

Korábban elterjedt Csecsenföldön egy videó, ami négy embert – két férfit és két nőt – ábrázol aktus közben. A muszlim többségű, ultrakonzervatív társadalomban óriási felháborodást váltott ki a konszenzuális, négy fal között zajló együttlét.

Az RFE most arról tudósít, hogy a

csecsen hatóságok a négy résztvevőből hármat megöltek, miután letartóztatták őket.

A negyedik résztvevőt, az egyik nőt viszont elengedték.

A lapnak a helyi hatóságok nem kommentálták az ügyet, az információ egy névtelenséget kérő rendőrségi forrástól származik. A lap emlékeztet: a legutóbb Ukrajnában harcoló 

Ramzan Kadirov vaskézzel bánik a szexuális kisebbségekkel,

és emberjogi csoportok szerint számos embert öltek meg az oroszbarát földön nemi identitásukért, vagy szexuális irányultságukért.

Nyitókép: AFP

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karaulu
2022. június 07. 23:11
Nem tudom, hogy egy három ember kivégzéséről szóló hírt hogy lehet lájkolni, kedves fórumtársak.
bunko_jobbos
2022. június 07. 14:09
1. Nem tudjuk, hogy ez a hír igaz-e vagy csak a szokásos nyugati oroszellenes propaganda. 2. Ha igaz is, akkor sem lepődök meg. Az iszlám követői általában bunkók és agresszívek. 3. Az oroszok kiegyeztek a csecsenekkel, így most hagyniuk kell bizonyos keretek között, hogy azt csináljanak, amit akarnak. Az USA ugyanezt teszi pl. Szaud-Arábiával meg a többi koszlott arab olajmonarchiával: hagyják a lefejezéseket meg a nők bezárását, a többnejűséget. Mert megéri nekik. Tehát megint semmi új sincs a Nap alatt.
OVB_
2022. június 07. 12:32
Valahol felsikit egy Szájer Jocó... meg a 40 szivrabló.... #O1G, aki #Fidesz.es #Szájer.rel együtt nyeli!
Csendesgyöngy
2022. június 07. 10:36
Nem árt a hír forrását megnézni, hogy tudjuk mérlegelni, a hír "hitelességét". Főleg most, hogy le van tiltva az orosz média. Egyik: https://pressroom.rferl.org/about-us Az RFE/RL küldetése a demokratikus értékek és intézmények előmozdítása, valamint az emberi jogok előmozdítása azáltal, hogy hírt ad azokban az országokban, ahol a kormány betiltotta a szabad sajtót, vagy nem teljesen beépült. 23 országban az RFE/RL újságírói azt nyújtják, amit sok ember helyben nem kaphat meg: cenzúrázatlan híreket, felelősségteljes vitát és nyílt vitát. Az RFE/RL arra törekszik, hogy megfeleljen az objektív újságírás legmagasabb normáinak, és beszámoljon a tényekről, nem rettent el a nyomástól vagy a befolyásolási kísérlettől. Másik:https://www.kavkazr.com/p/6488.html A Kavkaz.Realii a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió észak-kaukázusi szolgálatának médiaprojektje
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!