Nógrádi György: Ha Zelenszkij nem kapna nyugati támogatást, akkor 24 óráig sem tudná tartani magát

2022. június 29. 20:08

A szakértő elmondta, hogy az Ukrajnába küldött fegyverek nagy része már megjelent a harmadik világ fegyverpiacain.

2022. június 29. 20:08
null

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő volt a Hír TV Napi Aktuális című műsorának a vendége. 

Az szakértő az ukrajnai fegyverszállításokkal kapcsolatban leszögezte, hogy nem csak Magyarország, hanem más NATO tagállamok sem szállítanak harci felszereléseket az ukrán hadseregnek. Elmondta, hogy

a lengyelek, a skandinávok, és a britek a háború folytatása mellett vannak. 

Majd ezután leszögezte: „Engem már a Zelenszkij nyilatkozatai bosszantanak, olyan csacsiságokat beszél, amik történelmi tévedések sorozatát jelentik”. A fegyverszállítmányokkal kapcsolatban azt is elmondta, hogy az Ukrajnába küldött fegyverek nagy része már megjelent a harmadik világ fegyverpiacain. 

A szakértő elmondta, hogy ha Zelenszkij nem kapna nyugati támogatást,

akkor 24 óráig sem tudná tartani magát.

Nógrádi György ezután kiemelte, hogy az ukrán elnököt az amerikaiak naponta ellátják tanácsokkal. 

A műsort az alábbiakban tekintheti meg:

Kapcsolódó

Tényleg közeleg a világháború? – Nógrádi György elemezte a háború eszkalációjának esélyeit. Bővebben. „Nagy-Románia” létrehozását vizionálja Oroszország korábbi elnöke. Bővebben.

. „Nagy-Románia” létrehozását vizionálja Oroszország korábbi elnöke.

 

Nyitófotó: Facebook

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. július 01. 07:50
Fegyverkezés mandinerből! Az USA Ukrajnának adja a legmodernebb fegyvereit, ezzel segítve az ukránokat. Mi megvesszük az ukránoktól ezeket a modern fegyvereket, ezzel anyagilag segítünk az ukránoknak, és hozzájutunk azokhoz a fegyverekhez, amiket közvetlen úton nem kaphatnánk meg. Persze, akinek pénze van, és szüksége van ezekre a korszerű fegyverekre, az most hozzájuthat akkor is, ha korábban ezeket nem kaphatta meg.
feketeviraag
2022. június 30. 20:19
El, el!
Farkas Árpád
2022. június 30. 17:08
Erre azt mondom a politikában nincs ha. Ha Oroszország mondjuk Nagy-Britanniát vagy Franciaországot támadta volna meg ezzel a logisztikával 1 mm2-t sem tudott volna elfoglalni belőlük.
Palatin
2022. június 30. 12:12
Hogy lesz-e 3. világháború, az ma már kizárólag Putyin intelligenciáján múlik. A többi szereplö beszámíthatatlan, mert gyülölettel, félelemmel és ámokfutással vegyes indulatok vezetik öket. Putyin racionálisan cselekszik. A háború egy borzalom, ezt mindenki tudja. De az oroszokat ebbe az amcsik hajszolták bele. Ukrajna Nato-ba való felvétele révén, atomfegyvereket telepítettek volna Oroszország hasa alá. Ukrajna ebben lelkesen benne lett volna. Az oroszok tárgyalni akartak, amit az amcsik elutasítottak. Az oroszok számára egyszerüen nem volt más lehetöség, mint fizikailag, egy háborúval megakadályozni az amcsik szándékát. AZ OROSZOK MA, - bármilyen hihetetlenül is hangzik -, HONVÉDÖ HÁBORÚT VÍVNAK A NATO-VAL, pontosabban AZ USA-VAL SZEMBEN. Az agresszor ma is, mint a 2. világháború óta mindig és mindenhol a totális világhatalomra törö USA. Az amcsik érzik, hogy az idejük lejáróban van, ezért egyre idegesebbek, agrasszívebbek, ámokfutásra hajlamosabbak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!