Több százan megsebesültek és négyen meghaltak egy kolumbiai bikaviadalon történt balesetben

2022. június 27. 12:49

Nem először történt hasonló baleset az országban.

2022. június 27. 12:49
null

Négyen meghaltak – három felnőtt és egy gyermek –  és több mint 300-an megsebesültek Kolumbiában, amikor leomlott egy lelátó vasárnap egy bikaviadalon A sérültek közül négy embert intenzív osztályon kezelnek – számolt be a BBC. A hírportál tudósításából az is kiderült, hogy a baleset után egy bika még tovább kószált a ringben, miközben az emberek igyekeztek elmenekülni a helyszínről.

Nem először történt ilyen baleset

A cikkben kitértek arra is, hogy nem először történt baleset ezen a rendezvényen. Szombaton is többen megsérültek egy bikaviadalon El Espinalban. A múlt hónapban pedig egy ember életét is vesztette, azt követően, hogy egy bika rátámadt egy hasonló eseményen.

Hozzátették, hogy a dél-amerikai országban népszerű, hagyományos „corraleja” rendezvényen a nagyközönség tagjai is ringbe szoktak lépni, hogy megküzdjenek a bikákkal. A tömegeket megmozgató esemény a San Pedro fesztivál része.

A történtekről készült beszámolót alább tekinthetik:

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. június 27. 16:09
Be kellene tiltani az összes viadalt!
fff5
2022. június 27. 15:01
darwin-díjas szokás, nem sajnálom őket
Box Hill
2022. június 27. 13:37
Exportált európai értékrend. A bika neve Sargentini volt egyébként.
Trillian
2022. június 27. 13:29
Milyen szülő az aki szórakozásból előre kiszámíthatatlan vérengzésre viszi gyerekét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!