Z. Kárpát Dániel: Kulcsfontosságú napok állnak a Jobbik előtt

2022. május 31. 22:24

A politikus szerint reformok tömegére van szükség a pártban.

2022. május 31. 22:24
null

Az erőszakbotrány után most újabb konfliktus van kibontakozóban a Jobbik körül, amely a legfrissebb sajtóinformációk szerint már odáig fajult, hogy rövidesen le is váltják majd a párt elnökét, Jakab Pétert, mivel a teljes pártelnökség és a frakció kétharmada is nyíltan szembefordult vele – írta kedd este az ATV.

A Jobbik körül kibontakozó botrány ellenére azonban Jakab Péter nem tervez lemondani – árulta el Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke a csatorna Egyenes Beszéd című műsorában. Az alelnök a beszélgetés során elismerte, hogy a párt legutóbbi elnökségi ülése valóban „paprikásra” sikerült, ám elmondása szerint a kiszivárgott információk egy részét elferdítették.

„Reformok tömegére van szükség”

Az alelnök úgy véli,

kulcsfontosságú napok állnak most a párt előtt, ugyanakkor hiszi, hogy konszolidálódhat a helyzet.

„Lesz dolgunk házon belül és el is fogjuk végezni a házi feladatot” – fogalmazott Z. Kárpát, aki szerint „reformok tömegére” van szükség a Jobbikban.

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitóképen: Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. június 01. 14:29
Náci!
Royce2.0
2022. június 01. 10:21
Ha Lyákob kiül függetlennek, akkor ki fog zőccséget lóbálni a T. házban? :( Bár Kabul Rózsája már próbálkozott egyszer, szóval van remény:DDD (bocs, Lyákob)
zakar zoltán béla
2022. június 01. 09:48
MirKÓCZki...stb...
Papalimapapa
2022. június 01. 09:45
Ez a ferdeszájú operettnáci maradt csak a kishitler Jakabnak. A Jobbik jobban tenné, ha reformok helyett azonnali hatállyal feloszlatná magát. Van, amit nem lehet megreformálni még az oly szellemi nagyságoknak sem, mint ez a rosszarcú ferde/félrebeszélő táskahordozó karlengető kisnyilas. Mentek a kukába az SZDSZ mellé. És pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!