Itt az állítólagos bizonyíték arra, hogy az oroszok tiltott lőszert használtak

2022. március 27. 10:48

A Tornado-S típusú kazettás bombakonténert a donyecki régió Krasnogorovka lakóövezetében lőtték ki – számol be a Twitteren a NEXTA.

2022. március 27. 10:48
null

Az ukrán belügyminisztérium szerint az orosz hadsereg tiltott, Tornado-S típusú kazettás bombakonténert használt a donyecki régió Krasnogorovka lakóövezetében – írja a NEXTA a Twitteren.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2022. március 28. 13:27
nincs itt valami zavar az erőben? a Storyt napokkal ezelőtt, pont fordítva tálalták. Az ukránok dobtak kazettás bombát Donyeckre amit áll az oroszok megsemmisítettek de egy része felrobbat. Ami a videóban látható volt az nem málnalé volt... Ez a nexta tv vagy mi ez - miféle? Mert kicsit mintha változna a hangnem nyugatabbra kezdik a dolgot differenciáltabban látni - őszintén szólva a dailymail egy eléggé véresszájú oroszellenes lap, de simán lehozták a a hunterbiden féle biolaboros disznóságokat.
bagira
2022. március 28. 06:38
Panaszkodik az az ukrán fél aki víruslaboratóriumban ( amerikai kéz segítséggel , Biden fia is gyanúsítható ) kísérletezett faji alapon . De Putyin idején lépet a labort megsemmisítette. Ukrajna volt valós veszély Európára , Zelenszkij-t se hagyjuk ki .
matykox
2022. március 27. 19:10
A képen látható kazettás klotyópapír fényes bizonyítéka a tömeges fosásnak. A mit szerencsére nem látunk a képen, de ez a bizonyítéka a tiltott izénak. Vagy nek.
Jámbortalan
2022. március 27. 16:00
Igen. A kavicsokról is fel lehet ismerni, hogy pontosan ott készült a kép, ahol az ukránok állítják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!