Gődény kiállt Oroszország mellett

2022. március 12. 08:58

„Elítéljük, hogy az atlanti blokk, terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével, tovább provokálja Oroszországot” – írták.

2022. március 12. 08:58
null

A Normális Élet Pártja szerint nemcsak az oroszok, hanem az ukránok is megsértették a békét, és a NATO provokálja Oroszországot. A párt pénteki közleményében sajnálatosnak nevezte, hogy úgy beszél mindenki a békéről Magyarországon, mintha azt Oroszország sértette volna meg egyedül, holott az ukránok is megtették az orosz etnikum elleni agresszióval.

„Szülessenek garanciák arról, hogy az ukrán kormány befejezi az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat, amelyek a konfliktus egyik kiváltó okai volt, valamint Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz” – írta a szervezet. „Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját” – közölte a Normális Élet Pártja.

A szervezet közölte: megérti Oroszország aggodalmát Ukrajna esetleges NATO-csatlakozása miatt.

Elítéljük, hogy az atlanti blokk, terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével, tovább provokálja Oroszországot”

– írták.

(MTI)

Címlapfotó: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2022. március 14. 10:19
Az első dolog amiben egyetértek ezzel az emberrel.
nocens
2022. március 13. 19:28
Hazug szelhamos, aki az emberek hiszekenyseget gatlastalanul kihasznalta. Mikozben egesz Magyarorszag a covid elleni kuzdelemben irdatlan aldozatott hozott. A magyar szolas-szabadsag megszegyenitoje. Milyen igaz ugynek van szuksege egy ilyen szelhamos tamogatasara? Ilyen baratok mellett ellensegre sincs szukseg...
Robur
2022. március 13. 12:40
Na, Putyin Mellett már csak ilyen idióták állnak.
Lajoss
2022. március 13. 12:36
Eddig sem volt normális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik