Meghalt egy kerékpáros a fővárosban

2021. október 31. 14:14

Fának hajtott és meghalt egy kerékpáros Budapest II. kerületében vasárnap – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-t.

2021. október 31. 14:14

Az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel azt közölte: az Árpád fejedelem útján történt balesetben egy 50 év körüli férfi sérült meg. A férfit a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni – tették hozzá.

(MTI)

Fotó:MTI/Donka Ferenc

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. november 01. 09:15
Biciklisekért nem kár
Káj-Ármin
2021. október 31. 20:15
"Fának hajtott és meghalt egy kerékpáros Budapest II. kerületében vasárnap – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-t." Kedves BRFK, MTI! Boccs, de ez így nem hír. Ugyanis nem derül ki belőle, valóban mi történt... Vannak-e tanulságok, hibások-bűnösök stb.? Persze erre indul be a spekula-hullám... Az meg külön röhejes, hogy van, aki még ezt az ügyet is képes a bal-jobb-logika mentén értelmezni... Az áldozat nyugodjon békében, minden (értelmetlen) halálesetért nagy kár. Így is elég kevesen vagyunk.
Senki Alfonz
2021. október 31. 19:59
Miskolcon néhány hónappal ezelőtt a belvárosban egy hölgy kilépett a háza kapuján és egy járdán kerékpározó elütötte. A hölgy beverte a fejét és meghalt. Amikor bevezették azt, hogy a kerékpárosok egyirányú utcában szemben is mehetnek a forgalommal, akkor két dologra gondoltam: = kurva jó üzlet a közlekedési táblákat gyártóknak; = valaki ipari méretekben akarja ölni a kerékpárosokat. Úgy tűnik, hogy csak az első jött be!!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. október 31. 18:54
Az egy sík szakasz. Nem éppen "up to date" ismereteim szerint még kerékpársáv is van a jelentős részén a HÉV nyomvonallal párhuzamosan. Jó időben Budapesten csak leszedálva lehet nyugodtnak maradni a nyeregben, elsősorban a "hétvégi" "mindencsaknemszabálykövető" bringások miatt. Simán el tudom képzelni, hogy valaki leszorította majd cserbenhagyta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!