Thürmer Gyula tévedése

2021. július 04. 09:02

Akár egyet is érthetnék Thürmer elnök úrral, de mégsem.

2021. július 04. 09:02
Surján László

„»Thürmer Gyula: A liberalizmus korunk fasizmusa. A liberalizmus céljai ugyanazok, mint a fasizmusnak. Totálisan fel akarja számolni az ellenfeleit, ennek érdekében félrevezeti és manipulálja az embereket. Olyannak mutatja be a világot előttük, amilyen sohasem volt!«

Akár egyet is érthetnék Thürmer elnök úrral, de mégsem: az általa adott meghatározás a kommunizmusra is igaz. A dolog József Attilát idézik, hiszen ő beszélt a fasiszta-kommunizmusról.  Thürmer egyébként mintha szitokszóként használná a fasizmus kifejezést, s voltaképp a nemzeti-szocializmust érit rajta. Amit egyébként a baloldalon soha nem neveznek nevén, csak a náci szót használják."

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
joefoo
2021. július 07. 17:13
...mindig elfelejtek rányomni, hogy "válasz erre"...törlés
joefoo
2021. július 05. 18:07
-
olajfa1
2021. július 05. 11:36
Igen, ez az "apró pontosítás" rá fér Thürmer véleményére... De attól még összességében igaz amit Thürmer mondott...
Kompenzátor
2021. július 05. 10:13
Thürmernek teljesen igaza van, attól függetlenül, hogy amúgy az általa képviselt kommunizmus sem egy virágeső. Korunk mindent felülíró politikai problémája az a nehezen megfogható ezernevű machiavellista torzszülött, ami ismert globalista-progresszív, libsi, kultúrmarxista, és még ki tudja hány néven. Ők azok, akik a mi generációnknak elhozzák azt amit a fasizmus majd' 100 évvel ezelőtt elhozott az akkoriaknak. Ehhez képest a Thürmer-féle ősmarxizmus a lónak a pikulája, úgyhogy kéretik őt békén hagyni, főleg mikor bátran és teljes joggal mutogat a legnagyobb gondunkra. Amikor ég a ház égbekiáltó ostobaság a szomszéd hangos zenehallgatása miatt nyavajogni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!