Ripityára törte az orosz kupát a Zenit csapatkapitánya

2020. július 26. 11:53

Branislav Ivanovic, a Zenit csapatkapitánya véletlenül összetörte a labdarúgó Orosz Kupa trófeáját a szombati döntő után.

2020. július 26. 11:53
null

Branislav Ivanovic, a Zenit csapatkapitánya véletlenül összetörte a labdarúgó Orosz Kupa trófeáját a szombati döntő után. „Mindannyian hallhattátok, hogy sikerült leejtenem és összetörnöm a kupát, amiért szeretnék bocsánatot kérni” – írta közösségi oldalán a Chelsea korábbi játékosa.

A bajnoki címvédő szentpétervári csapat a szombati, jekatyerinburgi döntőben az FK Himki együttesét győzte le 1-0-ra. Az üvegből készült trófeát Ivanovic vette át, ám néhány másodperc múlva kicsúszott a kezéből és a gyepen darabokra tört. A 105-szörös szerb válogatott hátvéd annyira megilletődött, hogy helyette a csapattársai szedték fel a nagyobb szilánkokat, majd folytatódott az ünneplés.

A videót, melyen a Zenit TV rögzítette az esetet a The Sun is megosztotta. A videót elérik EZEN a linken.

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2020. július 27. 09:35
Milyen üvegből ami a gyepen is ripityára tud törni? Nevetséges.
Dominium Magna Hungaria
2020. július 27. 08:54
https://indavideo.hu/video/Az_Idoru_anyazva_torte_el_a_Fonogram-dijat
Locomotive
2020. július 27. 08:35
Mindenkivel előfordul az ilyen!
linkeloe
2020. július 26. 22:24
Brezsnyev idején nem tört volna össze. Bár nem is tudták volna emelgetni!! :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!