Két szokás, amivel elpusztítod az autódat

2020. április 02. 08:47

Hidegen járatás, és az indokolatlanul alacsony fordulaton való közlekedés.

2020. április 02. 08:47

Az ember félti a dolgait, ennél fogva vigyázni akar rájuk, az autóval ez talán fokozottan így van. Viszont az óvatosság nem mindig célravezető, a túlféltés néha több gondot okoz, mint amennyit segít. Most a hidegen járatás, és az indokolatlanul alacsony fordulaton való közlekedés által okozott műszaki gondokat vesszük át. Egy biztos: azzal nem teszünk jót az autónak, ha sosem nyomjuk le a pedált – írja a Totalcar.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. április 03. 14:15
Én még úgy tanultam, hogy kétezres fordulat körül kell kapcsolgatni. Nem hiszem, hogy ez nagy tévedés lenne!
Párhuzamos különvélemény
2020. április 02. 14:45
Még nem zavar. Majd az arányokon fog múlni..., egy x+1. bulvároldalt nem fogok annyit látogatni.
emesealma
2020. április 02. 13:43
Most tényleg le kell menni a divany.hu antimagyar nyelv szintjére? Az állatok pusztulnak el. Az autók tönkre mennek. Elég szomorú, hogy ilyennel találkozom a Mandineren.
Báthory Ödönke
2020. április 02. 10:47
Nem vagyok autológiailag eléggé képzett, ezért a javaslatokkal ellentétben sokszor vétkeztem. Volt egy Astránk, 1.6 gl. Mentem vele 540000 km-t. Olajcsere, ha eszembe jutott, elég ritkán. Télen, bizony melegítettem a motort, hogy fűtés legyen mert nem szerettem hidegben vezetni. Hamar felváltottam ötödikbe, 1 - 3 - 5 általában. Valószínű az autó sem volt eléggé képzett, mert bírta a kiképzést és nem fogyasztott sokat. Szóval lehet mindenféle ideológiát leírni, nekem ez volt a tapasztalatom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!