Íme, a brit uralkodói ház 2020-ban

2020. január 05. 14:59

II. Erzsébet királynő és a három jövendő brit király összeállt egy fotóra 2020 első napjaiban.

2020. január 05. 14:59

Egy fotóra állt össze az 1952 óta uralkodó, 2020-ban már 94. születésnapjára készülő II. Erzsébet, valamint fia, a 71 éves Károly herceg; unokája, a 37 éves Vilmos herceg; valamint a 2013 júliusában született cambridge-i herceg, György aki majd felmenői után egyszer a jövőben megörökölheti a brit trónt.

(via Instagram)

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2020. január 06. 11:54
II. Erzsébet magyar őséről, gróf Rhédey Klaudiáról: https://nlc.hu/szabadido/20181002/tragikus-sorsu-erdelyi-magyar-grofno-volt-ii-erzsebet-ukanyja/
lendvaiildiko
2020. január 06. 11:51
Isten éltesse a brit királyi családot! Amit írok, az a magyarokról szól! Van abban valami diszkrét báj, ahogy a hazai baloldal a budai Vár helyreállításához, a Városliget rehabilitációjához és mindenhez, amit magyar - áll. 1949 táján Rákosi elvti és csapata, minden, helyreállítható műemléket lebontott, köztük a Helyörségi Templomot. Aki, bármit helyre akar állítani itt, az mind ... ista (royalista, fasiszta, nacionalista, horthyista, etc.ista). Ha valaki bármit helyreállítana, az alpári, mucsai... Amennyiben viszont a brit uralkodó házról van szó, a baloldali sajtó olyannyira örömködik, mint gréczy zsolt szívehölgyének a kibertérben.... E magatartás iskolapéldája Károly herceg erdélyi háza. Azt tudjuk, vonzódik Erdélyhez, a régi mezőgazdálkodás, a zöld személet, s minden trendi globalista maszlag előjön vele kapcsolatban. De eme erdélyi kötődésből a magyar múlt és jelen, Károly családfájának magyar szála hiányzik a híradásokban. Hallgatnak róla úgy, mint az bizonyos emésztési termék a fűben... Úgy tűnik azonban, a brit trónörökös tisztességesebb magyar, mint a lakájmédia munkálkodói... Érdemes megnézni a FEMINA cikkét Károly herceg erdélyi házáról. https://femina.hu/otthon/karoly-herceg-zalanpataki-birtoka/ CSak a külcsín, csak a hajbókolás, ami ebben a cikkben van. Ami hiányzik, a kötődés ismételt megvilágítása. II. Erzsébet ükanyja az erdőszentgyörgyi Rhédey Klauria grófnő volt, aki Erdélyben született, itt konfirmált, Erdőszentgyörgyön nyugszik. Egyébként a FEMINA talán kevésbé szolgalelkűbb, mint a többi sajtóorgánum, korábban azért néhány szóval írt Károly herceg magyar származásáról. Amúgy a magyar filmgyártás is jó filmet forgathatnak Rhédey Klaudia és Sándor württembergi herceg szerelméről, házasságáról, a habsburgok e házasság körüli intrikáiról, arról, hogy miként tanult meg magyarul herceg csak azért, hogy elvehesse feleségül szíve hölgyét.
annamanna
2020. január 06. 06:17
http://www.freakingnews.com/Kate-Middleton-Pictures--3612-0.asp
annamanna
2020. január 06. 06:08
a trottyosgatya valamiért szemérmesen lemaradt https://www.instagram.com/p/B636hFwHEyc/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!