Lelőtt őz ölte meg a vadászt

2019. október 25. 20:01

Életét vesztette egy amerikai vadász, miután ledöfte őt a korábban általa kilőtt őz.

2019. október 25. 20:01

„Kétségkívül 20 éves karrierem egyik legfurcsább esete volt a mai” – fogalmazott az esetet követően Keith Stephens, az Arkansasi Vadászati és Halászati Bizottság elnöke, miután Thomas Alexandert, egy 66 éves vadászt a saját maga által elejtett őz ölt meg. Az Ozark-hegységben történt balesetet az elhunyt felesége közvetítette a hatóságok felé, akik azonban már nem tudtak segíteni a férfi életén. Elmondása szerint miután férje elejtette az állatot, szokása szerint óvatosan közelíteni kezdett hozzá, hogy ellenőrizze életben van-e még? Amikor azonban az őz közvetlen közelébe ért, az állat felugrott és ledöfte Alexandert. A vadász még értesíteni tudta feleségét, aki kihívta a hegyimentőket, azonban Keith Stephens hiába hívott légimentőket is a baleset helyszínére, a férfi abbahagyta a lélegzést, mire a helikopter fedéleztére került. A kórházban végrehajtott boncolás szerint a férfi tényleg az őz áldozata lehetett, hiszen testét számos agancs általi szúrás borította.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reugrangon
2019. október 30. 21:37
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jóakaratúember
2019. október 27. 13:14
"Egy szerencsétlen békés állatot megtámadott egy elvetemült állat aki kedvtelésből élőlényeket gyilkol". Aki passzióból állatot öl, az gyilkos.
Nuttika
2019. október 26. 22:45
Bambi bosszúja.
még fokozza
2019. október 26. 20:33
Akárhogy jutott is ide nagyon jó hír. A vadászbaleset híreket szeretem legjobban. Jó lenne ha minden nap lenne ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!