Ismét Orbán Viktor lett Ludovic Orban

2019. október 30. 07:31

Ezúttal az RMDSZ egyik szenátora keresztelte át a kijelölt miniszterelnököt.

2019. október 30. 07:31

Az elmúlt hetekben szinte napi rendszerességgel fordultak elő vicces „átkeresztelések”, miután kiderült, hogy Romániában Magyarországhoz hasonlóan - várhatóan - szintén Orbannak/Orbánnak fogják hívni a miniszterelnököt. Az első „átkeresztelő” Viorica Dăncilă megbuktatott miniszterelnök, majd a B1 hírtelevízió voltak (utóbbiak Victor Orbant írtak ki a képernyőre Ludovic Orban alá), végül pedig Tánczos Barna, az RMDSZ Hargita megyei szenátora zárta a sort. A Főtér.ro tudósítása szerint Florin Cîţu kijelölt pénzügyminiszter parlamenti meghallgatásán az erdélyi magyar politikus így indította felszólalását: „üdvözlöm a jelenlévő kijelölt miniszterelnököt, Viktor Orbánt. Elnézést, Ludovic Orbant”.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2019. november 01. 10:04
A renegát magyar, rosszabb szokott lenni, mint az oláh. Nálunk is, a magyargyűlölő libsibolsináci "ribancellenzék+ mély, zsigeri gyűlölettel viszonyul a magyarsághoz, annak értékeihez, történelméhez, érdekeihez. Nincs rosszabb az árulónál, mert eredendő árulását, újabb és újabb árulásokkal kompenzálja. olyan, mint a pedofil kéjgyilkos. Nem bírja abbahagyni, negatív spirálba sodródik.
reugrangon
2019. október 30. 21:28
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
ráadás-éve
2019. október 30. 17:11
Baszhatja az oláhok csőrét, hogy miniszterelnöküket magyarosítják...
lendvaiildiko
2019. október 30. 14:16
Lehetne a vezetéknevét Orbánnak írni, ui. ez olvasható róla a román wikipédián: "Ludovic Orban s-a născut la data de 25 mai 1963, în municipiul Brașov, într-o familie multietnică, tatăl său fiind de etnie maghiară, iar mama sa de etnie română. Este fratele mai mic al lui Leonard Orban, fost comisar european pentru multilingvism si fost ministru. " Ami angolul annyit tesz": "He was born in Brașov[3] to an ethnic Hungarian father and an ethnic Romanian mother. Orban completed secondary studies at the city's Andrei Șaguna High School in 1982. He then studied industrial machinery design technology at the University of Brașov, graduating in 1988. In 1993, he completed post-graduate studies in Political Science at the National School of Administration and Political Science of Bucharest. Azaz apai ágon magyar, vélhetően a vezetékneve nem Orban, hanem Orbán. Úgy elképzelem azt a helyzetet, ha mondjuk Bratislavában is egy mondjuk Miroslav Orban lenne a miniszterelnök, aki meghívja szerb kollégáját Milorad Orbant.... szerintem eln émulnának a tv-t, üresek maradnának a hírportálok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!