Erdélyt járja Orbán Viktor

2019. május 08. 21:02

Wass Albert szülőhelyén, a válaszúti Bánffy-kastélyban is járt a magyar kormányfő.

2019. május 08. 21:02

Orbán Viktor kormányfő és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes erdélyi egyházi és politikai vezetők társaságában a kolozsvári a Szent Mihály templom plébániáján

A kolozsvári Szent Mihály templom plébániáján a miniszterelnök mellett Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke (b7), Jakubinyi György római katolikus érsek, Gyulafehérvár (j8), Schönberger Jenő római katolikus püspök, Szatmárnémeti (j7), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (j6), Tamás József római katolikus segédpüspök, Csíkszereda (b), Kémenes Lóránt római katolikus főesperes, Kolozsvár (b2), Kató Béla református püspök, Kolozsvár (b5), Csűry István református püspök, Nagyvárad (j3), Pál József Csaba katolikus püspök , Temesvár (j5), Bálint-Benczédi Ferenc unitárius püspök, Kölozsvár (j4), Adorjáni Dezső evangélikus püspök, Kolozsvál (b3), Zákonyi Botond bukaresti magyar nagykövet (b6), Zsigmond Barna Pál, a Kárpát-medencei külképviseletek tevékenységének összehangolásáért felelős miniszteri biztos (b4) és Mile Lajos kolozsvári főkonzul (j).

Orbán Wass Albert szülőhelyén, a válaszúti Bánffy-kastélyban

Wass Albert szülőhelyén, a válaszúti Bánffy-kastélyban

Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadakat terelő juhász
2019. május 09. 14:47
Drakula is ilyen kastélyban lakott.
VakzKommondor
2019. május 09. 10:16
Az a baj a dagadtal, hogy összelopott közpénzből 400-500 milliárdot, és ez teljesen kiteljesítette az istenkomplexusát. https://index.hu/kulfold/ep/2019/05/08/orban_kampany_kolozsvar_migracio/ Csak az a probléma, hogy a nyugati országok, akik teljesítménnyel keresték meg azt a pénzt, amit most ő ellopott tőlünk és az Uniótól, nem nézik már sokáig jó szemmel. És a fejére fog esni a geci. Persze azt is mi fogjuk fizetni
kispufi
2019. május 09. 10:04
És a falon bekeretezve nem Ferenc, hanem Benedek. Bólintás.
Volodimir
2019. május 09. 09:24
Ezután valószínűleg feléjük se néz a 2022-es kampányidőszakig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!