Leesett a fáról Leslie Mandoki környezetvédő lánya

2018. szeptember 28. 12:25

A magyar származású német sztárproducer lánya környezetvédő akciózás közben szenvedett balesetet.

2018. szeptember 28. 12:25

Hosszú ideje tart a konfliktus az észak-rajna-vesztfáliai hambachi erdőben a környezetvédők, valamint egy nagyvállalat és a hatóságok között.

Az RWE energiakonszern az erdő nagy részét ki akarja irtani, hogy felszíni fejtéssel bányásszanak barnakőszenet.

Környezetvédő aktivisták azonban régóta őrzik az erdőt, sokan teljesen beköltöztek a fák közé. A hatóságok ki akarják üríteni az erdőt, emiatt összecsapások vannak az aktivisták és a rendőrök között – a Bild szerint 30 rendőr sérült meg az utóbbi napokban.

Eközben az erdőben leesett egy fáról az aktivistákkal tartó Julia Mandoki, a magyar származású Leslie Mandoki német zenei producer lánya. Julia, aki tíz napja lakik egy fára épített kunyhóban, 6-8 méter magasból esett le, súlyosan megsebesült, kórházban ápolják. 

Leslie Mandoki kiállt a lánya mellett: szerinte ő egy „idealista művésznő, aki a párizsi klímacsúcs betartásáért küzd”.

Így énekel apjával Julia Mandoki

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lisa09
2018. szeptember 30. 21:21
A legutóbbi fizetésem $ 2500 volt a heti 12 órában történő online munkaért. A nővéreim barátnője már hónapok óta átlagosan 8k, és heti 30 órát dolgozik. Nem tudom elhinni, milyen könnyű v0lt egyszer kipróbálni. A potenciál ezzel véget nem ér. Ez az amit csinálok...ZS1 --------->>> http://cash74.com
apamaci
2018. szeptember 30. 07:05
Emlékezzünk rá, hogy azért kellett felfuttatni a németeknél a szénerőművek termelését, mert ugyanezek a "zöldek" kibulizták, hogy bezárják az atomerőműveket!!
LittleGreg
2018. szeptember 29. 18:44
Nem mutat jól az a sok műanyag a környezetvédő lány körül.
atila68
2018. szeptember 29. 08:15
Ha atomreaktor az a baaaj, ha barnaszén az a baaaj. Szerintem ezeknek ugyanaz a problémája mint az orosz feministáknak, túl jól élnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!