Hazánkba látogat Monica Lewinsky

2018. szeptember 05. 09:29

Az internetes zaklatásról ad majd elő a BrandFestiválon.

2018. szeptember 05. 09:29

Bill Clinton egykori szeretője, Monica Lewinsky Budapestre látogat, ugyanis a BrandFestivál vendége lesz – közölte a 888. Értesüléseik szerint Lewinsky előadást tart majd „az online tér visszaéléseiről, az internetes zaklatásokról, valamint a cyberbulling fiatalokat érintő negatív hatásairól”.

Monica Lewinsky neve a MeToo kampány során is sokszor előkerült, ugyanis Bill Clintonnal való elhíresült afférját hatalmi pozícióval való visszaélésnek tekinti, és az utóbbi időben az egykori elnök felelősségét hangsúlyozza.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. szeptember 09. 05:35
Monica Lewinsky ÖLÉG JÓ CSAJ LENNE(!) ha nem szövegelne és főleg nem "nyüzsögne" annyit. Igy egy meglehetősen szerény szellemi képességű LOTYÓ!!! (egy "dolgot" valószinűleg ölég jól tudhat, ám erről Bill Clinton mesélhetne inkább és nem én)
Akitlosz
2018. szeptember 05. 17:12
Azért kevés nő járt jobban a történelemben azzal, hogy megszopatta a főnöke, mint Monica Lewinsky. Ahogyan a példa mutatja jelenleg is abból él.
antioxi
2018. szeptember 05. 15:38
- Hallo, Monical Lewinsky? - Nem, a szám most foglalt.
Rugo
2018. szeptember 05. 15:31
Ezért nem kell komolyan venni a nők virnyákolását! Bombanő, aki milliárdokért szopik és minderről milliókért tart előadást. A muszlim világban már régen megkövezték volna - megjegyzem, ezt a ribancot teljes joggal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!