Mikor tűnnek el ezek az emberek?

2018. január 28. 15:33

Kitoloncolások: Angela Merkel egy évvel ezelőtt ’nemzeti erőfeszítésre’ tett ígéretet, de semmit nem ért el.

2018. január 28. 15:33
Claus Strunz

„Kitoloncolások: Angela Merkel egy évvel ezelőtt ’nemzeti erőfeszítésre’ tett ígéretet, de semmit nem ért el. Ezért ma azt kérdezem, ahogy tettem ezt a Merkel-Schulz tévévitán is, szeptember elején: mikor tűnnek el ezek az emberek?”

 

Claus Strunz a német kereskedelmi Sat. 1 televízió hírigazgatója, a szeptemberi Merkel-Schulz tévévita egyik moderátora. Személyes Facebook oldalán a hírigazgató a Die Zeit hírét kommentálta a fenti sorokkal, miszerint Merkel ellenkező ígérete ellenére 2017-ben Németországban drasztikusan visszaesett a kitoloncolások száma.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2018. január 29. 11:09
"2017-ben Németországban drasztikusan visszaesett a kitoloncolások száma." Sejtettem, hogy nehéz ügy lesz, de hogy ennyire nehéz ezektől a csövesektől megszabadulni...
Biivisz
2018. január 29. 10:18
Na, kezdenek a németek is észhez térni ... Már úgy értem a "nyilvánosság". (Otthon, a négy fal között valószínűleg eddig sem voltak ennyire hülyék.)
Csubaka
2018. január 29. 07:22
A cukiság a történetben, hogy Gyuri bácsiék még nem fedezték fel a kitoloncolás megsegítésére adható hitel, vagyis hitelezés lehetőségét. Hogy a választók által fenntartott nagy közös bödönt ne terhelje túlzottan az évi 110 milliió EUR-os deportálási költség, hitelt kellene felvenniük, mind a deportálóknak, mind a deportáltaknak. Más..... Érdeklődéssel olvasnám a deportáltak otthoni élménybeszámolóit, az európai fehérnők orba-szájba dugásáról, a Conchita típusú európai politikai vezetőkről. És még valami fontos, amit nem így láttam az eredeti cikkben sem. Az önként távozókról csupán azt tudni, hogy elhagyták Németországot. Azt elfelejtették közölni, hogy több mint 300 000 Németországba érkezett migránsnak nyoma veszett, megtalálhatók valahol Európában. Ezt onnan tudni, hogy a számukra megítélt támogatásokat, amelyeket az EU törvényei alapján csak külön eljárásokkal szüntethetnének, változó helyszínekkel rendszeresen felveszik!!!!!
hátakkor
2018. január 29. 07:18
Claus Strunz nem értem mit türelmetlenkedik. Ez még ugyanaz a kormány, amikor a vita volt szeptemberben. Teljes felhatalmazású ügyvivő kormány. Az új kormány soká áll fel - ha egyáltalán feláll. Most kezdőnek a koalíciós tárgyalások. Az SPD-nek minimum három szárnya van és ragaszkodik a "no limits"-hez és a családegyesítésekhez. Kutatók kikutatták, hogy minél több jön, annál kisebb lesz a bűnözés. Aranynál is értékesebb óriási lehetőség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!