Venezuela elnöke békedíjat alapított, Putyin kapta az elsőt

2017. január 19. 13:58

Hugo Chávez emlékére békedíjat alapított Nicolás Maduro venezuelai elnök: az első ilyen díjat pedig nem más kapta, mint Vlagyimir Putyin orosz elnök a szíriai helyzet rendezéséért. Maduro bejelentése szerint Putyin egy igazi békeharcos. Az orosz elnök Hugo Chávez szobrának egy kisméretű replikáját kapja az elismerés mellé.

2017. január 19. 13:58

Békedíjat alapított elődje, Hugo Chávez emlékére Nicolás Maduro venezuelai elnök – írja a Reuters. Az első díjazott pedig Vlagyimir Putyin orosz elnök lesz, aki Maduro szerint Szíria kapcsán bizonyította, hogy igazi békeharcos, ezért megérdemli a díjat: az elhunyt Hugo Chávez szobrának egy kisméretű replikáját.

Eközben Venezuelában továbbra is tombol az infláció: legutóbb Madurónak menekülnie kellett az ellene tüntetők elől, a boltokban nincs árú, az egyre értéktelenebb pénzt pedig kilóra mérik és szatyorban hordják az emberek.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HHH
2017. január 20. 20:22
:) Nap Vicce. Pont olyan amikor Obama beke nobelt kapott. Same shit :))
Földes "Thomas" Tamás
2017. január 20. 01:04
A másodikat Ayatollah, Assad vagy Duterte kapja?
hátakkor
2017. január 19. 23:12
A Krímet szépen bèkésen lövés nélkül szerezték vissza. Békedíjas!
Lotti
2017. január 19. 17:58
Szíriáért Putyin megérdemel egy díjat ! De egy díjat Madúró kezéből átvenni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!