Nagy Gáspártól jön a felelet

2017. január 08. 10:54

Mi lesz hazánkkal, ezzel a boldogtalan, farizeusi Európával, amely cinkos lelkiismeretét modern mesékkel csitítja, miközben sorsa csak egy szalmaszálon függ?

2017. január 08. 10:54
Orbán Viktor
Orbán Viktor

 

„Akik a ma oly divatos, egynémely országban kötelező politikai korrektséget a hamis próféták legfőbb ismérvének tekintették, ma velük együtt kérdezzük és mindennap egyre sürgetőbben, hogy vajon mi lesz hazánkkal, ezzel a boldogtalan, farizeusi Európával, amely cinkos lelkiismeretét modern mesékkel csitítja, miközben sorsa csak egy szalmaszálon függ. És Nagy Gáspártól jön a felelet: a remény sohasem meghaló, ha minden utolsó szalmaszál abból a jászolból való.” 

 

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. január 09. 08:15
Nagyon megtisztelő, hogy a magyar miniszterelnök elment és beszédet mondott Nagy Gáspár szobrának avatásán. Miután a költő makacsul ragaszkodott a jobboldali, polgári eszmékhez és a magyarságához, a liberális irodalomítészek mélyen értéke alatt kezelik napjainkig. Ezért ez egy állásfoglalás is egy értékes ember értékes életműve mellett.
Akitlosz
2017. január 08. 19:40
"Mi lesz hazánkkal, ezzel a boldogtalan, farizeusi Európával, amely cinkos lelkiismeretét modern mesékkel csitítja, miközben sorsa csak egy szalmaszálon függ?" Nekünk magyaroknak a hazánk Magyarország és nem Európa. Szégyen, hogy egy ilyen vélekedésű alak lehet Magyarország miniszterelnöke. :-(
liberálzöld.
2017. január 08. 16:54
Még mielőtt bárki másra gondolna, annak a bizonyos szalmaszálnak Mészáros Lőrinc birtokán lévő szájolból való kell, hogy legyen. És akkor erős szalmaszál lesz a mi szalmaszálunk. Egész Európa nyugodtan rálógazkodhat. Erős vár a mi Viktorunk! ": a remény sohasem meghaló, ha minden utolsó szalmaszál abból a jászolból való.” "
OberEnnsinnen
2017. január 08. 16:02
Az itt okűdó-böfögők szándékosan mutatják hülyének magukat. Miért mondom? Azzal a nyilvánvaló ténnyel, hogy 6 éve Magyarország= volt Görögországgal, a csődkockázatban tisztában vannak... Erről soha nem beszélnek, sem arról: ma hogyan is áll ez a bizonyos = jel... OV-vel kapcsolatban az ürülékük szájon történő kivezetését folytatják, következetesen, de ez nem a mi - a nemzeti oldal - baja. A konkrét OV-idézetről: Schiffer András a lemondásakor azt írta: "Magyarország iszonyú nyomás alatt áll..." Ez a mondat tökéletesen, 100%-ban támasztja alá az Orbán által leírt "szalmaszálon" függés tényét. Ezt az országot az utóbbi 100 évben legkevesebb 5 totális kirablás-lerablás tette tönkre, amit ma, ez a kormány tesz, példátlanul eredményes, az életünk minden területén. "A jól informált konzervatív minden liberális rémálma!" - tartja a mondás. A magyar viszonyokra ez úgy terjeszthető ki igazán, ha a liberális elé kitesszük az "aljas-szemét magyar" jelzőt. Amikből itt is találunk, eleget. Ha nem lennének, hiányoznának. A feladat: növeljük a dühüket, haragjukat, hogy fulladozzanak a saját levükben. Verjük meg őket 2018-ban, ismét. És ismét, és ismét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!