Összeütközött két kisrepülő Gödöllőnél, négyen meghaltak

2016. szeptember 18. 11:18

Szemtanúk szerint két kisrepülő ütközött össze Gödöllőnél vasárnap, de a hatóságok először csak egy roncsot találtak, a gépben utazó két felnőtt és egy gyerek is szörnyethalt. Később megtalálták a másik kisrepülő roncsát is, amelyben csak a pilóta utazott, aki szintén meghalt.

2016. szeptember 18. 11:18

Lezuhant egy kisrepülőgép Gödöllő és Isaszeg között vasárnap reggel, hárman meghaltak – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila azt mondta: egy szemtanú két kisgép ütközéséről számolt be, de egyelőre csak egy roncsot találtak a gödöllői arborétum fás, bokros területén. A gépben két felnőtt és egy gyerek utazott, mindhárman szörnyethaltak. Az esetleges másik roncsot rendőrök és tűzoltók csatárláncban keresik, és légi felderítés is folyik.

FRISSÍTÉS

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője később pontosított. Mint elmondta: két kisrepülőgép ütközött össze vasárnap reggel Gödöllő és Isaszeg között, az egyik gépben hárman meghaltak, a másikban egy ember vesztette életét.

A másik, korábban nem talált kisrepülő roncsát végül egy honvédségi helikopter fedezte fel és azonosította. Az első jelentések szerint a kisrepülőben csak a pilóta ült, aki életét vesztette.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. szeptember 18. 22:42
Hja kérem, pénzzel nem lehet legyőzni a gravitációt! Egyébként a kisgyermek halála nagyon megérintett...Béke poraikra!
Akitlosz
2016. szeptember 18. 18:48
Borzasztó ez az óriási forgalom a levegőben, dugó, dugó hátán. Már annyi a repülőgép, hogy nem férnek el a levegőben, aztán ilyenek történnek. Be kellene vezetni, hogy páros sorszámú héten csak a páros lajstromszámú repülőgépek közlekedhessenek, páratlan sorszámú héten pedig csak a páratlan lajstromszámúak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!